As dori niste ajutor. cand rulez minecraft descarcat de pe minecraft-romania rulez programul (dublu click) "MinecraftSP.jar" imi deschide programul cu program de dezarhivare Winrar si chiar doresc sa rulez jocul
Am java 6 si daca nu ma puteti ajuta sugertai-mi un site de unde pot sa descarc minecraft dar sa fie .exe nu .jar va roooog .plz plz va IMPLOR PLZ!
1. Termina cu atata SPAM, te cred ca esti suparat.
2. Update la JAVA.
3. Daca ai 2 GB RAM pune WIN 7/8.
4. Daca ai mai putin de 2 GB RAM nu iti va merge.
Defapt sa stiti ca eu am avut asemenea problema in trecut,e simplu... Click dreapta pe acel jar file (.jar)
si dute la Open With, dupa care alegi Java(TM) Platform SE Binary daca nu il gasesti dute la Choose default programm si dute in folderul in care ai instalat java si deschidel ca si un jar file(in mod normal ar trebui sa fie javaw.exe sau java.exe,ele sunt deobicei in folderul unde e instalat java).
O alta metoda, creeaza un .bat file si scrie urmatoarele in el, [java -jar "<Destinatie>" ] (la <Destinatie> pui locatia unde ai acel MinecraftSP.jar) salveaza .bat file si deschide-l, in mod normal ar trebui sa mearga daca intampini dificultati imi poti da un PM.
Bafta!