Nu se deschide jocul

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 1 month
12

Nu se deschide jocul Post by bexanus »

:(
:( dragi cititori care imi cititi topicul creat, :(

As dori niste ajutor. cand rulez minecraft descarcat de pe minecraft-romania rulez programul (dublu click) "MinecraftSP.jar" imi deschide programul cu program de dezarhivare Winrar si chiar doresc sa rulez jocul :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Am java 6 si daca nu ma puteti ajuta sugertai-mi un site de unde pot sa descarc minecraft dar sa fie .exe nu .jar va roooog .plz plz va IMPLOR PLZ! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :-< :-<
full skill
full skill
Registered for: 12 years 2 months
12
Status: Asteptand sa nu ta mai uiti la statusul meu.

Re: VA ROG CITITI SI AJUTATI-MA Post by DarkOfBobo »

Încearcă sa upgradezi Java. Nu am mai întâlnit asemenea cazuri
Image
full skill
full skill
Registered for: 12 years 7 months
12
Cont Premium: og_killer

Re: VA ROG CITITI SI AJUTATI-MA Post by The_Wish »

1. Termina cu atata SPAM, te cred ca esti suparat.
2. Update la JAVA.
3. Daca ai 2 GB RAM pune WIN 7/8.
4. Daca ai mai putin de 2 GB RAM nu iti va merge.
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 2 months
12

Re: VA ROG CITITI SI AJUTATI-MA Post by Equinox »

Defapt sa stiti ca eu am avut asemenea problema in trecut,e simplu... Click dreapta pe acel jar file (.jar)
si dute la Open With, dupa care alegi Java(TM) Platform SE Binary daca nu il gasesti dute la Choose default programm si dute in folderul in care ai instalat java si deschidel ca si un jar file(in mod normal ar trebui sa fie javaw.exe sau java.exe,ele sunt deobicei in folderul unde e instalat java).
O alta metoda, creeaza un .bat file si scrie urmatoarele in el, [java -jar "<Destinatie>" ] (la <Destinatie> pui locatia unde ai acel MinecraftSP.jar) salveaza .bat file si deschide-l, in mod normal ar trebui sa mearga daca intampini dificultati imi poti da un PM.
Bafta!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
Cont Premium: Haerex

Re: VA ROG CITITI SI AJUTATI-MA Post by R3Cyrax »

Tc. Raspuns primit
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”