TRADARE !

Aici stafful Minecraft Romania vor afisa diverse anunturi.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Registered for: 13 years 7 months
13

Re: TRADARE ! Post by arkaN »

IceLemonade wrote:Inainte cand ati plecat ne scuipati si acum veniti sa va cereti iertare?
Oameni cu 2 fete ce sunteti sa va fie rusine!

Apropo mafios buna treaba.
Te rog frumos sa nu vorbesti urat cu cei care au plecat in acea comunitate.Sincer sa va spun, si eu m-am aflat printre ei.Chiar cu o zi inainte de intamplare am inceput sa ma joc pe serverul Fun.Eu am mai jucat pe serverele comunitatii in 2011, pe cand era minecraft-ul 1.8.Mi-a placut foarte mult server-ul si am decis sa raman aceasta in comunitate.Eram pe clasa a 8-a si imi era greu la scoala si cand veneam acasa trebuie sa ma joc minecrat,sa-mi fac temele, sa invat etc. asa ca am clacat(pe vremea aia jucam si cs, dar m-am lasat).Am mai intrat din cand in cand pe server ca sa vad ce se mai intampla, dar nu prea imi placea ce era, si nici nu mai aveam chef de minecraft.Acum mi-a revenit cheful si cum am spus mai sus am revenit in comunitatea aceasta, si nu am venit degeaba, insa aceasta schimbare m-a luat prin surprindere.Credeam ca Mafios vrea un domeniu .ro asa ca am ramas pe server si am urmarit "instructiunile".
Cu o seara in urma am trecut din intamplare pe acest forum si am vazut anuntul global "TRADARE".Foarte curios fiind, am intrat sa citesc sa vad despre ce este vorba cand am aflat ce s-a intamplat defapt.
Imi cer scuze fata de Mafios si fata de intreaga comunitate pentru neatentie, dar asta i-a luat pe toti prin surprindere din cate am vazut.
Server-ul FUN imi place foarte mult, mi-am facut o gramada de prieteni, am luat si admin atasandu-ma si mai mult de server.Ar fi grozav daca as putea ramane, dar as ramane cu un gol in stomac, si anume neintelegerea voastra.
Nici nu stiu ce i-a venit la Giussepe sa se mute din comunitate, un motiv intemeiat, nu l-am descoperit inca.Am vazut ca toti ownerii serverelor au fost banati, ei nu au facut ceea ce au facut cu intentie, au fost luati prin surprindere si nevoie i-a impins de la spate sa se mute.Imi pare rau pentru aceasta mutare gresita din partea lui Kidax.
Sper ca ati bagat bine la cap mesajul meu, si sper ca o sa puneti in practica ceea ce am transmis.
Imi cer scuze daca intampinati greseli de ortografie, dar am postat in graba.
Va multumesc pentru timpul acordat si numai bine.
In-game name: arkaN

We have to look for the facts, not words.
Actions speak louder than words.
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 8 months
12

Re: TRADARE ! Post by IceLemonade »

Nu am vorbit urat la adresa jucatorilor ei nu au nici o vina.Cei care au furat serverele si mai au tupeul sa vina aici sa isi ceara scuze nu merita nimic.
skill 0
skill 0
12

Re: TRADARE ! Post by Zephro »

Chiar daca ne-am intoarce, si am fi uitat tot, toata comunitatea ne-ar ura, am fi tratati cu dispret.
Decat sa raman pe o comunitate plina de oameni care te dispretuiesc din nimic, dupa ce iai ajutat cu atat,
Mai bine plec si raman in singleplayer.
Pur si simplu, nu are rost.

EDIT TO lemonade sau mrg: Atunci ce ai cu noi? iate de giusepe nu de noi,
Rigellion
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years
13
Status: In concurenta pentru posturi!

Re: TRADARE ! Post by maestrulWro »

am inteles! multumesc! oricum, nu te supara, dar de ce nu ai acceptat propunerea lui dj? nu iti fa griji, nu is omul care sa injure cu *beep* si altele de astea. pacat de fostii admini, ca unii erau chiar de treaba! ma refer la andrei99, dar am mai vazut si exceptii: mirannn si adrian, care mirannn, de cand am facut reclamatia cu spawnerele (stie si ic3box) a luat doar down, cand trebuia remove direct! de ce? inactivitatea e doar o chestie! ce sa mai zic: abuz de /tp violarea intimitatii (eram in factiune, unde ajungeau doar membri!)distrugere, tupeu si nu mai stiu ce mai era!
asta era inainte de topicul lui rigellion

si rigellion are mare dreptate. credeti ca ic3box, eu, rigellion etc. au plecat pe noua comunitate doar de dragul lui kidax? NU! Nu a plecat nimeni din aceasta comunitate doar ca sa-l urmeze pe kidax! toti care au plecat, au plecat cu serverul pe care il iubesc! probabil singurul vinovat de schimbare e kidax! nu probabil, din punctul meu de vedere el e HOTARAT SINGURUL care a facut schimbarea. putea sa se numeasca site-ul:minecrafterii prostiei, sau tampitii care joaca minecraft sau oricum s-ar fi numit, chiar si cu *beep*, playerii nu au plecat nici de dorul lui kidax, nici ca noua comunitate are un nume mai smecher, au plecat dupa server!
si va inteleg supararea! si eu as face la fel! poate eu as merge direct la judecata, cu firma! dar cred ca in sufletul tuturor jucatorilor voi, tyrexel, mafios si restul VOI ATI INITIAT SERVERELE! fara voi, nimeni nu ar fi ajuns asa cum este acum! eu as juca starcraft sau as continua sa fac programele, si as juca minecraft pe singleplayer! nu as fi devenit admin pe serverul lui djsams.
iar chestia cu banul pe nedrept, am auzit de chestia asta! si ar trebui sa aveti reguli bine-stabilite, exceptiile judecandu-se doar de monsterkiller, mafios, tyrexel!!!

cu scandalul asta sper ca vom invata din greseli si vom avea o comunitate mai buna!
Intre timp au mai aparut 2 edituri
cat despre cele doua posturi mai noi: zephro si icelemonade, zephro a plecat cu serverul cum au facut majoritatea, icelemonade a ramas si s-a abtinut de la gandul de a pleca cu serverul! nu va jigniti! fiecare gandeste intr-un fel, fiecare are parerile proprii!
intre timp scrie si bzk

bzk a considerat ca mine si ca multi altii ca ar fi mai bine sa meaga cu serverul! si eu cand am vazut ca nu mai aveti servere, mi-am zis "forumul asta e mort". si el, ca si mine, s-a gandit ca poate s-a produs miscarea fiindca se dorea un domeniu cu .ro (.com nu prea suna romanesc). Si mie imi place rpg, si prefer sa il vad cu majoritatea adminilor care il avea (fiindca, serios, ar fi bine sa curatati padurea de uscaciuni). si ar fi bine sa aiba toti adminii numele lor!
din nou icelemonade si zephro vin cu topicuri

nu mai e nimic de zis, doar ca lemonade ii ia si pe admini ca vinovati.eu cred ca pur si simplu l-au ascultat pe kidax! acum, sper ca kidax sa aiba onoarea unui grad special pentru el: dusmanul comunitatii
Last edited by maestrulWro on 21 Aug 2012, 18:23, edited 1 time in total.
Image
112 posturi->29.08.2013, 19:04
skill 0
skill 0
12

Pe mine m-a atins pe suflet. Cata dreptate.. asta am incercat sa va spunem

Credeti ca am plecat deoarece ne-am saturat de aceasta comunitate? am plecat dupa serverele noastre.
Si nu am fost de acord cu aceasta schimbare. Dar noi avem dreptul la parere?
Rigellion
Fondator
Fondator
Status: Online
Registered for: 14 years 1 month
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: TRADARE ! Post by Mafios_X »

Pana acum toti scriau la semnaturi, am fost tratat ca un cacat, acum ma razbun, toti erati cu amenintari, nimeni nu a scris aici, am plecat dupa server.

Acum toti plangeti dupa servere, cine stie de ce.. :))
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
skill 0
skill 0
12

Ne iei in batjocura mafios :) Eu nu stiu pe cineva sa isi fi pus la sigratura asta, sau poate nu am vazut eu.
Cine sa zica ca plecam, ZImi tuuu mafios, Ne-a luat prin surprindere, intr-una din zilele astea am vrut sa postez sa vad ce mai faceti si am avut ban, ati dat ban si nu am avut timp sa va spunem nimic, EU CEL PUTIN AM AVUT INTENTIA DE A MA INTOARCE AICI SI DE A FI INCONTINUARE CU VOI DAR VOI DEJA ATI ACTIONAT, nu neati judecat. Oricum, cum am mai zis, de ce sa ne intoarcem si sa stam intr-un colt, la badjocura altora.
Rigellion
Fondator
Fondator
Status: Online
Registered for: 14 years 1 month
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: TRADARE ! Post by Mafios_X »

Nu iau in batjocora pe nimeni, dar pe tine, rigellion nici nu te cunosc.

ic3box e unul din cei cu o semnatura cum am precizat eu ! :)

L-am debanat pe Kidax (member/Giuseppe), mi-a spus la tel ca vrea sa spuna ceva comunitatii ! :D
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
skill 0
skill 0
12

Mafios_X wrote:Nu iau in batjocora pe nimeni, dar pe tine, rigellion nici nu te cunosc.

ic3box e unul din cei cu o semnatura cum am precizat eu ! :)
Te inteleg. eu te cunosc, am vorbit si me messenger, acum foarte mult timp. si recent chiar, conduci o comunitate aici, si eu cred ca e greu sa retii unele persoane cu atatia useri,

Stii? inca imi amintesc prima mea zi pe server, aici cu voi, imi amintesc pana si harta. Eram toti pe un NPC village, ne zbateam acolo cine sa ia casele...
Au trecut vremurile astea... ce sa le faci..
Rigellion
skill 0
skill 0
12

Re: TRADARE ! Post by IceLemonade »

Eu nu am spus nimic despre adminii care au plecat cu serverele, ba chiar ii inteleg.Eu i-am judecat pe cei care au luat serverele dar cred ca si ei au plecat dintr-un motiv deci imi retrag acuzatiile.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Anunturi administrative”