Te rog frumos sa nu vorbesti urat cu cei care au plecat in acea comunitate.Sincer sa va spun, si eu m-am aflat printre ei.Chiar cu o zi inainte de intamplare am inceput sa ma joc pe serverul Fun.Eu am mai jucat pe serverele comunitatii in 2011, pe cand era minecraft-ul 1.8.Mi-a placut foarte mult server-ul si am decis sa raman aceasta in comunitate.Eram pe clasa a 8-a si imi era greu la scoala si cand veneam acasa trebuie sa ma joc minecrat,sa-mi fac temele, sa invat etc. asa ca am clacat(pe vremea aia jucam si cs, dar m-am lasat).Am mai intrat din cand in cand pe server ca sa vad ce se mai intampla, dar nu prea imi placea ce era, si nici nu mai aveam chef de minecraft.Acum mi-a revenit cheful si cum am spus mai sus am revenit in comunitatea aceasta, si nu am venit degeaba, insa aceasta schimbare m-a luat prin surprindere.Credeam ca Mafios vrea un domeniu .ro asa ca am ramas pe server si am urmarit "instructiunile".IceLemonade wrote:Inainte cand ati plecat ne scuipati si acum veniti sa va cereti iertare?
Oameni cu 2 fete ce sunteti sa va fie rusine!
Apropo mafios buna treaba.
Cu o seara in urma am trecut din intamplare pe acest forum si am vazut anuntul global "TRADARE".Foarte curios fiind, am intrat sa citesc sa vad despre ce este vorba cand am aflat ce s-a intamplat defapt.
Imi cer scuze fata de Mafios si fata de intreaga comunitate pentru neatentie, dar asta i-a luat pe toti prin surprindere din cate am vazut.
Server-ul FUN imi place foarte mult, mi-am facut o gramada de prieteni, am luat si admin atasandu-ma si mai mult de server.Ar fi grozav daca as putea ramane, dar as ramane cu un gol in stomac, si anume neintelegerea voastra.
Nici nu stiu ce i-a venit la Giussepe sa se mute din comunitate, un motiv intemeiat, nu l-am descoperit inca.Am vazut ca toti ownerii serverelor au fost banati, ei nu au facut ceea ce au facut cu intentie, au fost luati prin surprindere si nevoie i-a impins de la spate sa se mute.Imi pare rau pentru aceasta mutare gresita din partea lui Kidax.
Sper ca ati bagat bine la cap mesajul meu, si sper ca o sa puneti in practica ceea ce am transmis.
Imi cer scuze daca intampinati greseli de ortografie, dar am postat in graba.
Va multumesc pentru timpul acordat si numai bine.