Ajutor sv dinamic
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
Daca am ip dinamic pot sa tin servarul ? deoarece cand bag sv din hamachi in sv proprietati nimeni nu poate intra pe sv meu inafara de mine dar daca bag ip meu in proprietati toata lumea poate intra dar dupa ce deconecteaz netul si conectez iara mi se schimba ip meu si sv apare off dupa..
Un raspuns va rog...
Un raspuns va rog...

- full skill
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Inactivitate maxima! Atat de distractiv!
- full skill
-
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Bagi hamachi, creezi o reţea, bagi ip tău de hamachi la ip-ul serverului, da-i numele conexiunii + parola (dacă ai) la cei care doresc să intre şi gata.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
ms de raspuns asta am facut deja dar prieteni mei mi-au zis ca servarul le arata off chiar daca eu eram pe el ...chiar asta am facut am setat parola dupa am scoso si lam lasat free dar acelasi rezultat...Giuseppe wrote:Bagi hamachi, creezi o reţea, bagi ip tău de hamachi la ip-ul serverului, da-i numele conexiunii + parola (dacă ai) la cei care doresc să intre şi gata.
- full skill
- 13
- Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.
Aceeasi problema o aveam si eu
dar pana la urma am hotarat sa dau 3E la net in + pe luna ca sa am ip static , apoi am hostat sv , ironic nu ?..si dupa 2 zile l-am inchis , si mai ironic nu ?:))
Ori vorbesti cu operatorii de la internet, ori cred ca se poate si cu port forward ,daca ai modem

Ori vorbesti cu operatorii de la internet, ori cred ca se poate si cu port forward ,daca ai modem

Last edited by Adrian28 on 24 May 2012, 20:05, edited 2 times in total.
Reason: TC. Autorul nu a mai dat nici un semn. Pentru re-deschiderea topic-ului, rog autorul să îmi trimită un PM.
Reason: TC. Autorul nu a mai dat nici un semn. Pentru re-deschiderea topic-ului, rog autorul să îmi trimită un PM.
Carpe diem, quam minimum credula postero.

"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.
Nume in joc dfernand / rtziasi.