diFuz0r wrote:3 ani? Faci misto ?=]].
La poza cu trueblood ai decupat femeia,ai scris tu trueblood cu outer glow,si numele tau. Nimic complicat. La poza cu fata ai bagat un efect,si daca nu ma insel cv brush cu opacity scazut,si iar numele tau. La cea cu minecraft,ti-ai scris numele ,prin gif.. Eu doar imi zic opinia,nu te supara ! Critica-mi si tu imaginea ,mie imi plac criticile ,oricum opinia mea nu conteaza.
Deci sa nu te superi pentru ceea ce iti spun,dar mie sincer,nu imi plac,sunt prea simple,si seamana aproape LEIT cu cele din stock. Astept critici si la poza mea,daca doresti. Nu ma supar deloc,cand ma critica cineva ma stimuleaza sa fac mai mult

.
Eu nu am zis de loc ca sunt expert, si da de 3 ani lucrez in PS, am spus ca nu stau pe el.. doar cand am chef mai fac cateva lucruri, daca stateam pe el 3 ani continuu, eram acum departe .. si recunosc ca nu sunt cine stie ce in PS. Oricum alta data lucrez bine, altadata chiar foarte bine. Si nici nu am vrut sa fac cine stie ce, mie imi plac cat mai simple. Daca vreau le fac mult mai misto ..
Tu doar ai pus 3 texturi, ai selectat Bevel & Emboss si ai pus un text, oricum .. daca tu zici ca lucrezi de 2 ani, faceai si tu mai misto .. oricum, fiecare cu parerea lui si cu stilul lui, mie imi place asa cum am facut .. poate o sa revin cu niste lucrari de ale mele.. dar oricum.. aia 2 ani ai tai chiar de loc nu se cunosc.
Daca vrei, pune pe cineva sa ne dea un stock, si sa ne zica ce vrea sa facem, si facem fiecare cate 1, si dupa aceea ii dam ce am facut si il lasat pe el sa aleaga care e mai bun..
Alexander02 wrote:Va dau eu un challenge daca sunteti de acord.
Ok.