* Cererile vor fi acceptate de not.me. * Cererile vor fi postate in acest topic![/i]
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Cat de $## ne crezi? Astea sunt loate de pe alte site-uri. Stiu ca nu am voie sa ma bag dar toate sunt copiate. Daca vrei sa te credem pune in format .psd tot ce e mai sus.
Astea toate's luate de pe alt site. Dacă chiar eşti mare priceput, te rugăm să faci cu stockurile din primul post.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Ma voi chiar ma enervati,frate deci vrea omu sa va ajute si voi si voi il luati la bataie.Ce naiba frate, daca vreti confirmari ca toate sunt ale mele si unde mai am toate lucrarile intrati pe http://www.gadict.com si pe http://www.rlz.ro, nu cred ca se considera reclama ca oricum siteurile astea nu au nicio treaba cu minecraftul.Johnny pai cred ca esti foarte $## daca eu postez portofoliul meu si repede sari si tu ca sunt luate dupa alte siteuri si copiate.Nu am psdurile la toate pentru ca unele leam pierdut.Daca vreti frate intrati pe siteurile alea si intrebatii pe toti si va vor confirma ca sunt facute toate de mine.
Se vede ca nu prea le aveti cu photoshopul daca la niste creatii ale unui incepator spuneti ca este RIP.
Astea sunt toate PSDurile care le am :
PSD, + stock
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur. Carpe diem, quam minimum credula postero. "Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.
chestia este ca nu imi place sa fiu acuzat de RIP, lucrez pentru un site de hosting, si va poate confirma si detinatorul ca sunt ale mele toate, am facut pentru el si niste bannere si logo.
Fa cu stockurile care sunt puse,astefel cererea nu va fi luata in seama
Daca vreti sa faceti cerere suntenti obligati sa faceti un avatar si o semnatura cu un stock la alegere din urmatoarele
2Pac is ALIVE !
" Im comin niggas !"
"Except me nigga like you'd exept Jesus to come back !
Except me nigga im coming ! "
andrei12321 wrote:Nick : Andrei12321
Varsta:13
Experienta Photoshop:1 an si am experienta
Poza: nu am potrivit bine culorile dar sa va placa!
Ai tăiat fostul meu avatar şi ai adăugat un text, mda.