Problema cu Minecraft

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years
13

Problema cu Minecraft Post by lezy »

Buna ziua , sunt nou aici si am o problema in instalarea Minecraft-ului . In ce consta aceasta : Dupa instalarea minecraftului deschid executabilul (.exe) adica shortcut-ul si imi apare fereastra cu login , imi scriu numele si bifez FORCE UPDATE , dupa aceea apas ENTER GAME , dupa aceea imi apare UPDATING MINECRAFT , Downloading pachages , Retrieving lwjgl.jar , am tot asteptat dar nu se incarca nici macar putin ! Daca nu dau FORCE UPDATE imi apare ca si cand as da doar ca se incarca putin si se blocheaza dupa care imi apare : Failed to launch , Fatal error ocured(4) , Connection reset , retrieving : lwjgl.jar 8% @ 110.56 KB/SEC . As aprecia foarte mult daca m-ati putea ajuta , va multumesc.
BANNED
BANNED
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Problema cu Minecraft Post by Sami »

Deci iei minecraftul de aici viewtopic.php?f=6&t=6 il instalezi unde vrei tu, intrii în MinecraftSP iţi va aparea o fereastră verde, în căsuţa albă treci numele tau bifezi Force Update aştepţi 20-30 secunde până se fac update-urile! Spor la joc!
Image
*viewtopic.php?f=2&t=104 - Regulamentul! Citeste-l, Respecta-l, Invata-l!

* Nume minecraft : Sami
* Server : Survival.Minecraft-Romania.Com
* Server Moderator !
skill 0
skill 0
13

Re: Problema cu Minecraft Post by lezy »

asta am si facut :) doar ca se blocheaza cand isi da update , as vrea sa vorbim pe un chat sau ceva , eu iti dau id meu xxxx ca sa ne putem intelege mai bine :)\

P.S : si da , am ultima versiune JAVA

Am facut tot ce ai spus tu dar se blocheaza la 2% , poate mi-ai putea trimite fisierele direct updatate , hai sa vorbim pe messenger te rog mult , sau skype , sau oriunde alt undeva
Last edited by Sami on 18 Apr 2012, 14:37, edited 1 time in total.
Reason: Fără date de contact în posturi!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Ocupat pentru un timp.

Re: Problema cu Minecraft Post by Ionut29. »

Am avut si eu problema asta. Uite cum am rezolvato:
1. Am intrat in Control Panel si am dezinstalat toate programele care nu imi trebuiau.
2. Am curatat tot din PC, am sters ce nu-mi trebuia.
3. Am sters tot din Recyle Bin
4. Am luat Bid Defender 2012 si am dat un scann.
5. Am sters folderul cu minecraft din %appdata%
6. Am instalat Java din nou.
7. Am dat restart apoi a mers.

Sper sa-ti mearga.
skill 0
skill 0
13

Re: Problema cu Minecraft Post by lezy »

As spune ca te iubesc dar ar suna ....... Ma rog , MULTUMESC MULT DE TOT , metoda ta chiar a mers desii nu credeam :) , inca o micuta chestie vreau sa va intreb , imi poate spune cineva va rog un pachet de textura realist ? multumesc
Last edited by Sami on 18 Apr 2012, 16:04, edited 2 times in total.
Reason: Rezolvat! Topic Closed! Pentru texture pack te poti uita la Texture Packs de pe forumul nostru!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”