Problema cu Minecraft
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years
- 13
Buna ziua , sunt nou aici si am o problema in instalarea Minecraft-ului . In ce consta aceasta : Dupa instalarea minecraftului deschid executabilul (.exe) adica shortcut-ul si imi apare fereastra cu login , imi scriu numele si bifez FORCE UPDATE , dupa aceea apas ENTER GAME , dupa aceea imi apare UPDATING MINECRAFT , Downloading pachages , Retrieving lwjgl.jar , am tot asteptat dar nu se incarca nici macar putin ! Daca nu dau FORCE UPDATE imi apare ca si cand as da doar ca se incarca putin si se blocheaza dupa care imi apare : Failed to launch , Fatal error ocured(4) , Connection reset , retrieving : lwjgl.jar 8% @ 110.56 KB/SEC . As aprecia foarte mult daca m-ati putea ajuta , va multumesc.

- BANNED
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
Deci iei minecraftul de aici viewtopic.php?f=6&t=6 il instalezi unde vrei tu, intrii în MinecraftSP iţi va aparea o fereastră verde, în căsuţa albă treci numele tau bifezi Force Update aştepţi 20-30 secunde până se fac update-urile! Spor la joc!

*viewtopic.php?f=2&t=104 - Regulamentul! Citeste-l, Respecta-l, Invata-l!
* Nume minecraft : Sami
* Server : Survival.Minecraft-Romania.Com
* Server Moderator !
- skill 0
-
- 13
asta am si facut
doar ca se blocheaza cand isi da update , as vrea sa vorbim pe un chat sau ceva , eu iti dau id meu xxxx ca sa ne putem intelege mai bine
\
P.S : si da , am ultima versiune JAVA
Am facut tot ce ai spus tu dar se blocheaza la 2% , poate mi-ai putea trimite fisierele direct updatate , hai sa vorbim pe messenger te rog mult , sau skype , sau oriunde alt undeva

P.S : si da , am ultima versiune JAVA
Am facut tot ce ai spus tu dar se blocheaza la 2% , poate mi-ai putea trimite fisierele direct updatate , hai sa vorbim pe messenger te rog mult , sau skype , sau oriunde alt undeva
Last edited by Sami on 18 Apr 2012, 14:37, edited 1 time in total.
Reason: Fără date de contact în posturi!
Reason: Fără date de contact în posturi!
- full skill
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Ocupat pentru un timp.
Am avut si eu problema asta. Uite cum am rezolvato:
1. Am intrat in Control Panel si am dezinstalat toate programele care nu imi trebuiau.
2. Am curatat tot din PC, am sters ce nu-mi trebuia.
3. Am sters tot din Recyle Bin
4. Am luat Bid Defender 2012 si am dat un scann.
5. Am sters folderul cu minecraft din %appdata%
6. Am instalat Java din nou.
7. Am dat restart apoi a mers.
Sper sa-ti mearga.
1. Am intrat in Control Panel si am dezinstalat toate programele care nu imi trebuiau.
2. Am curatat tot din PC, am sters ce nu-mi trebuia.
3. Am sters tot din Recyle Bin
4. Am luat Bid Defender 2012 si am dat un scann.
5. Am sters folderul cu minecraft din %appdata%
6. Am instalat Java din nou.
7. Am dat restart apoi a mers.
Sper sa-ti mearga.
- skill 0
-
- 13
As spune ca te iubesc dar ar suna ....... Ma rog , MULTUMESC MULT DE TOT , metoda ta chiar a mers desii nu credeam
, inca o micuta chestie vreau sa va intreb , imi poate spune cineva va rog un pachet de textura realist ? multumesc

Last edited by Sami on 18 Apr 2012, 16:04, edited 2 times in total.
Reason: Rezolvat! Topic Closed! Pentru texture pack te poti uita la Texture Packs de pe forumul nostru!
Reason: Rezolvat! Topic Closed! Pentru texture pack te poti uita la Texture Packs de pe forumul nostru!