Mafios x ai dreptate ca e un server de profit dar ,serverul tau este mai organizat decit al lui dar dupa restartarea lumii nu mi-au placut mai multe lucruri ,ai inceput sa dai vip,inseamna ca nu totul e gratis,gen comanda /back si de atunci cind ai restartat lumea e un lag foarte mare chiar chind joaca 5 -10 jucatori cu un net bun,serverul tau este cel mai bun din toate serverele din rominia dar nu si din lume,cred ca serverul va fi cu mult mai popular daca nu ar fi lag si nu s-ar da VIP ,ca doar suntem intr-o tara democratica,unde fiecare om are drepturi egale,nu cel ce are mai multi bani ca sa plateasca vipul . Ah da am uitat sa spun :la Mall cred ca diamantul e prea scump 500$ iti terbue tocmai 9 ca sa iti faci protectie pe slot si asta inseamna ca trebue sa iti faci casa undeva departe c-a sa nu t-io gaseasca nimeni,ca sa nu o distruga si sa iti fure tot pina ai bani de 9 diamante ca sa te duci frumos sa iti faci o casa pe slot,de cautat in pamint 9 diamante cred ca iti trebueste o vesnicie ,de cind ma joc in miecraft am gasit in pamint 2 diamante,dar eu joc in fiecare zi de aproape 3 luni,asa ca propun ca sa se eftineasca diamantul pina la 250$