minecraft-romania ne raspunde !

Aici putem vorbi despre orice in limita bunului simt bineinteles.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.
It’s my birthday

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by rTzIasi »

In primul rand serverul al trebui a fie online(adica doar cu contruri premium) si abia 10 daca au cont premiu in comunitate.Deci concluzie-SERVER GOL
si asta in romana ar insemna .... ?

Oricum , nu aveti voi ce face , e treaba lui Vlad , intr'adevar m-am bagat si eu putin :"> Dar nu conteaza.Nu cred ca va renunta Radu la singura lui sursa de venit 8-|.Speram in continuare...
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Image
"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.

Nume in joc dfernand / rtziasi. :)
skill +1
skill +1
13

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by Trottimus »

tomsijerry wrote:
In primul rand serverul al trebui a fie online(adica doar cu contruri premium) si abia 10 daca au cont premiu in comunitate.Deci concluzie-SERVER GOL
si asta in romana ar insemna .... ?

Oricum , nu aveti voi ce face , e treaba lui Vlad , intr'adevar m-am bagat si eu putin :"> Dar nu conteaza.Nu cred ca va renunta Radu la singura lui sursa de venit 8-|.Speram in continuare...
In romana inseamna ca doar /*/ ar avea sanse sa aiba un parteneriat cu minecraft.net
In al doilea rand-pentru un parteneriat cu astia ar trebui sa stii engleza sau suedeza la perfectie,stie cineva deaici?
Si in al treailea rand noi nu suntem comunitatea oficiala de minecraft din romania.Noi suntem gen YogsCast sau alte comunitati numai ca nu oferim videouri ci doar un server laguit si putin suport.
Fericit?
Last edited by Mafios_X on 09 Oct 2011, 19:50, edited 1 time in total.
Reason: Inceteaza sa faci reclama.
Fondator
Fondator
Registered for: 14 years 1 month
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by Mafios_X »

In romana inseamna ca doar /*/ ar avea sanse sa aiba un parteneriat cu minecraft.net
GRESIT, nu conteaza ca avem -romania, nu vorbi aiurea, mersi.
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
skill +1
skill +1
13

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by Trottimus »

bine man,vad ca te deranjeza
BANNED
BANNED
Registered for: 13 years 9 months
13

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by xCaPcs4 »

ar fi foarte frumos sa se uneasca cele doua comunitatii cu o conducere responsabila care sa aive grija la maxim de comunitate dar cat timp radu nu intelege ca s-ar putea obtine ceva foarte frumos si ambele parti ar fi fericite.
in concluzie mafios eu zic sa incerci in continuare sa iei comunitatea si sa-l atragi pe MichaelZu la noi si sa vada ca este o diferenta mare care poate o sa-i placa dar cine stie totul e posibil!!

Nume: MyStErYd
Varsta: 16 ani
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 10 months
13

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by danpopa »

Mafios x ai dreptate ca e un server de profit dar ,serverul tau este mai organizat decit al lui dar dupa restartarea lumii nu mi-au placut mai multe lucruri ,ai inceput sa dai vip,inseamna ca nu totul e gratis,gen comanda /back si de atunci cind ai restartat lumea e un lag foarte mare chiar chind joaca 5 -10 jucatori cu un net bun,serverul tau este cel mai bun din toate serverele din rominia dar nu si din lume,cred ca serverul va fi cu mult mai popular daca nu ar fi lag si nu s-ar da VIP ,ca doar suntem intr-o tara democratica,unde fiecare om are drepturi egale,nu cel ce are mai multi bani ca sa plateasca vipul . Ah da am uitat sa spun :la Mall cred ca diamantul e prea scump 500$ iti terbue tocmai 9 ca sa iti faci protectie pe slot si asta inseamna ca trebue sa iti faci casa undeva departe c-a sa nu t-io gaseasca nimeni,ca sa nu o distruga si sa iti fure tot pina ai bani de 9 diamante ca sa te duci frumos sa iti faci o casa pe slot,de cautat in pamint 9 diamante cred ca iti trebueste o vesnicie ,de cind ma joc in miecraft am gasit in pamint 2 diamante,dar eu joc in fiecare zi de aproape 3 luni,asa ca propun ca sa se eftineasca diamantul pina la 250$ ;)
Fondator
Fondator
Registered for: 14 years 1 month
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by Mafios_X »

Am citit pe sarite, nu stiu cum naiba scrieti voi asa, in acel mod............

La vip nu este pus ceva anume, doar comenzi de admin, nu comenzi ce trebuiesc date jucatorului ! :) Sa te lamuresc.
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 10 months
13

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by Ripper »

danpopa,mai treci pe la scoala
Mafios,intradevar,pe server e un lag SUPER MARE.Inainte de wipe,aveam 60-70 FPS-eu nici pe single nu am atat fps
Acum jocul imi merge cu 10-12 fps.E mare diferenta.Mai stau si jumate de ora,dupa ce sparg ceva sa imi apara.
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by Alleeex »

mi-a zis ca o sa deschida un proiect international ,ca ii da QH svr 1000 slot si poate renunta la minecraftromania,hai sa facem svr mare pe minecrat.ro
e mai fain si mai bine si punem toti bani sa luam toate domeniile
cu minecraft romania etc sa nu mai existe.
java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui
SCREEN java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13
Status: Omul cu serverele.

Re: minecraft-romania ne raspunde ! Post by Giuseppe »

Trebuie sa faci ceva Mafios sa pui mana pe domeniu lui Radu, este un mare nesimtit ce nu merita sa detina acest domeniu, face doar de rusine Minecraft-ul romanesc, cu siguranta tu ai putea sa faci mult mai succesiv decat ceea ce face el acum, mult noroc iti urez sa pui mana pe acel domeniu!
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”