Buna ziua,am incercat dupa cum bine stiti de la postul cu shopu sa fac server...da ce sa faci in viata sunt si gropi asa ca sa trec defapt la subiect:
Am incercat sa caut pluginul meu preferat "Faction" dar nu gasesc pe tot netu unu care sa fie compatibil pentru mc 1.7.2/.1.7.4.Doresc protectie pe server iar pentru ca nici protectie cu sponge/diamond block [zone protection] si de anti-pvp lapiz etc un plugin,stiu ca se numea PretiosStone ceva de genu,dar are o gramada de prosti cum ar fi aia cu coal ore...ca de sari pe el te arunca in aer,etc,asa ca am cautat factions dar nu gasesc,putin ajutor daca se poate...
As dori daca se poate sa imi dati un link de la Factions sau daca doriti sa imi dati gata configurat aia cu protectia cu block as ramane dator,ca nu reusesc sa il scriptez sa si mearga...
Multumesc anticipat
Faction&Protection Block
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +3
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 1 month
- 12
- Status: Codrin Bradea.
- Cont Premium: Y0da1
1. Pluginul este "Factions" nu "faction" si il gasesti cautand pe google "bukkit factions" fara ghilimele.
2. Pluginul de ForceFields este preciousstones si se foloseste in felul urmator:
- In configurari creezi un camp nou.
- definesti blockul care va creea acest camp(Burete)
- definesti dimensiunile(ex 20x20x20)
- definesti optiuni(flags) pentru proprietatile campului(ex anti-intrare, anti-creeper etc)
Preciousstones vine cu niste campuri preconfigurate pe care ti le recomand sa le stergi si sa le faci dupa placul tau.
P.S. Vrei factions si preciousstones? Incearca simpleclans, ca se integreaza cu ps!
P.P.S. Pentru protectii facute de admini(ex. Pentru shop) iti recomand WorldGuard.
Sper sa te ajute!
2. Pluginul de ForceFields este preciousstones si se foloseste in felul urmator:
- In configurari creezi un camp nou.
- definesti blockul care va creea acest camp(Burete)
- definesti dimensiunile(ex 20x20x20)
- definesti optiuni(flags) pentru proprietatile campului(ex anti-intrare, anti-creeper etc)
Preciousstones vine cu niste campuri preconfigurate pe care ti le recomand sa le stergi si sa le faci dupa placul tau.
P.S. Vrei factions si preciousstones? Incearca simpleclans, ca se integreaza cu ps!
P.P.S. Pentru protectii facute de admini(ex. Pentru shop) iti recomand WorldGuard.
Sper sa te ajute!