Faction&Protection Block

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 11 years 4 months
11
Status: Fericit tot timpul,mai putin cand sunt trist

Faction&Protection Block Post by ClaudiuCata »

Buna ziua,am incercat dupa cum bine stiti de la postul cu shopu sa fac server...da ce sa faci in viata sunt si gropi asa ca sa trec defapt la subiect:
Am incercat sa caut pluginul meu preferat "Faction" dar nu gasesc pe tot netu unu care sa fie compatibil pentru mc 1.7.2/.1.7.4.Doresc protectie pe server iar pentru ca nici protectie cu sponge/diamond block [zone protection] si de anti-pvp lapiz etc un plugin,stiu ca se numea PretiosStone ceva de genu,dar are o gramada de prosti cum ar fi aia cu coal ore...ca de sari pe el te arunca in aer,etc,asa ca am cautat factions dar nu gasesc,putin ajutor daca se poate...
As dori daca se poate sa imi dati un link de la Factions sau daca doriti sa imi dati gata configurat aia cu protectia cu block as ramane dator,ca nu reusesc sa il scriptez sa si mearga...
Multumesc anticipat
Spoiler | Afiseaza
[img]http://achievecraft.com/cimage/i94/Achievement++get%21/Love+minecraft/mca.png[/img] [img]http://achievecraft.com/cimage/i92/Achievement++get%21/Membru+din+comunitate%21%21/mca.png[/img]
Admin Server
Admin Server
Registered for: 12 years 7 months
12
Cont Premium: Kettok

Re: Faction&Protection Block Post by xKettok »

Majoritatea pluginelor nu au fost updatate la versiunile 1.7 sau <.
skill +3
skill +3
Registered for: 12 years 1 month
12
Status: Codrin Bradea.
Cont Premium: Y0da1

Re: Faction&Protection Block Post by Y0da1 »

1. Pluginul este "Factions" nu "faction" si il gasesti cautand pe google "bukkit factions" fara ghilimele.
2. Pluginul de ForceFields este preciousstones si se foloseste in felul urmator:
- In configurari creezi un camp nou.
- definesti blockul care va creea acest camp(Burete)
- definesti dimensiunile(ex 20x20x20)
- definesti optiuni(flags) pentru proprietatile campului(ex anti-intrare, anti-creeper etc)
Preciousstones vine cu niste campuri preconfigurate pe care ti le recomand sa le stergi si sa le faci dupa placul tau.

P.S. Vrei factions si preciousstones? Incearca simpleclans, ca se integreaza cu ps!
P.P.S. Pentru protectii facute de admini(ex. Pentru shop) iti recomand WorldGuard.
Sper sa te ajute!
"The quieter you become, the more you are able to hear"
Y0da1's Magic Jar with mods este disponibil în 3 versiuni la technic launcher! 1.6.4-Lite, 1.6.4 Classic, 1.7.2 beta.

Image

Image

Pentru orice legat de JAR modpack, dați-mi PM!
Jar modpack s-a lansat!!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”