Daca mai ai vreun cont..dar totusi vrei sa iti mai faci altul ,dar iti spune ce ti-a zis ,intri pe un cont pe care nu mai vrei sa fii inregistrat si introduci comanda /unregister .
Daca nu mai ai niciun cont inregistrat ,inseamna ca cineva iti foloseste IP-ul ,dar pentru asta exista doua rezolvari :
-Daca ai IP Dinamic ,scoti router-ul din priza si il bagi la loc.(il scoti din priza si stai circa 10 secunde cu el scos)
-Daca ai IP Static suni la cei la care esti abonat cu internetul si le spui ca ai dori sa iti schimbi IP-ul.
Va rog mult sa ma ajutati.
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +3
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 9 months
- 12

- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Nu prea sunt sanse sa prinzi un IP static care sa fie deja inregistrat.Robindu. wrote:Daca mai ai vreun cont..dar totusi vrei sa iti mai faci altul ,dar iti spune ce ti-a zis ,intri pe un cont pe care nu mai vrei sa fii inregistrat si introduci comanda /unregister .
Daca nu mai ai niciun cont inregistrat ,inseamna ca cineva iti foloseste IP-ul ,dar pentru asta exista doua rezolvari :
-Daca ai IP Dinamic ,scoti router-ul din priza si il bagi la loc.(il scoti din priza si stai circa 10 secunde cu el scos)
-Daca ai IP Statis suni la cei la care esti abonat cu internetul si le spui ca ai dori sa iti schimbi IP-ul.
Eu am incercat sa-mi schimb IP-ul din router cand am IP static si m-au blocat cei de la RDS , pe motivul "Furt adresa de IP"

Deci da , daca chiar vrei sa-ti schimbi adresa de IP si ai IP static , suni la ei si nu o faci singur

Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld