Va rog mult sa ma ajutati.

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +3
skill +3
Status: Offline
Registered for: 12 years 9 months
12

Re: Ajutor Joc : Va rog mult sa ma ajutati. Post by Marshall »

Daca mai ai vreun cont..dar totusi vrei sa iti mai faci altul ,dar iti spune ce ti-a zis ,intri pe un cont pe care nu mai vrei sa fii inregistrat si introduci comanda /unregister .
Daca nu mai ai niciun cont inregistrat ,inseamna ca cineva iti foloseste IP-ul ,dar pentru asta exista doua rezolvari :

-Daca ai IP Dinamic ,scoti router-ul din priza si il bagi la loc.(il scoti din priza si stai circa 10 secunde cu el scos)
-Daca ai IP Static suni la cei la care esti abonat cu internetul si le spui ca ai dori sa iti schimbi IP-ul.
Image
Image
full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 13 years 4 months
13

Re: Ajutor Joc : Va rog mult sa ma ajutati. Post by Ic3Box »

Robindu. wrote:Daca mai ai vreun cont..dar totusi vrei sa iti mai faci altul ,dar iti spune ce ti-a zis ,intri pe un cont pe care nu mai vrei sa fii inregistrat si introduci comanda /unregister .
Daca nu mai ai niciun cont inregistrat ,inseamna ca cineva iti foloseste IP-ul ,dar pentru asta exista doua rezolvari :

-Daca ai IP Dinamic ,scoti router-ul din priza si il bagi la loc.(il scoti din priza si stai circa 10 secunde cu el scos)
-Daca ai IP Statis suni la cei la care esti abonat cu internetul si le spui ca ai dori sa iti schimbi IP-ul.
Nu prea sunt sanse sa prinzi un IP static care sa fie deja inregistrat.
Eu am incercat sa-mi schimb IP-ul din router cand am IP static si m-au blocat cei de la RDS , pe motivul "Furt adresa de IP" :))
Deci da , daca chiar vrei sa-ti schimbi adresa de IP si ai IP static , suni la ei si nu o faci singur :))
Image
Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”