Am probleme cu ip-ul
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
AM facut un sv cu consola de la voi adica pe v 1.2.5 si am umblat cu Cmd sa imi aflu ip-ul 192.---.-.- si lam pus la server-ip eu pot sa intru pe el da alti nu pot de ce? Va rog mult ajutatima ca am la pluginuri fix 31 Help me 

- skill +1
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
- Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)
Trebuie sa deschizi Port-ul 25565
Pentru a le deschide dute pe net ( In bara de link ) si scrie 198.168.1.1 ( Clar depinde si de la cine ai internet...)
Trebuie sa ti sa deschida ceva despre retea ( Cauta tu pe acolo ceva relativ de Port, sau Configure LAN )
Pentru a sa conecta alti la sv tau, trebuie sa ii dai ip-ul care il gasesti pe net, pe google, scriind My Ip
Daca iti trebuie ajutor, ma gasesti pe mess ( Id-ul il gasesti pe Profilu meu
)
Pentru a le deschide dute pe net ( In bara de link ) si scrie 198.168.1.1 ( Clar depinde si de la cine ai internet...)
Trebuie sa ti sa deschida ceva despre retea ( Cauta tu pe acolo ceva relativ de Port, sau Configure LAN )
Pentru a sa conecta alti la sv tau, trebuie sa ii dai ip-ul care il gasesti pe net, pe google, scriind My Ip
Daca iti trebuie ajutor, ma gasesti pe mess ( Id-ul il gasesti pe Profilu meu

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Astept un raspuns daca s-a rezolvat sau nu, altfel dau TC.SrHell wrote:Trebuie sa deschizi Port-ul 25565
Daca iti trebuie ajutor, ma gasesti pe mess ( Id-ul il gasesti pe Profilu meu)
Last edited by Adrian28 on 04 Jul 2012, 17:33, edited 1 time in total.
Reason: TC. Autorul nu a mai dat nici un semn. Pentru re-deschiderea topicului, rog autorul sa imi trimita un PM. Pentru alte probleme sau nelamuriri, deschide un topic nou.
Reason: TC. Autorul nu a mai dat nici un semn. Pentru re-deschiderea topicului, rog autorul sa imi trimita un PM. Pentru alte probleme sau nelamuriri, deschide un topic nou.