Ajutor!!

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 10 months
12

Ajutor!! Post by Bo0M3r »

Am descarcat Minecraft de la voi si l-am instalat tot ii bine numa cand intru pe el mi se deschide, dau pe singleplayer sau pe multiplayer si mah joc timp de aprox. cateva secunde si mi se blocheaza si mi se stinge laptopu. De ce?
Ajutatima va rog, imi place foarte mult minecraft si nu pot sa ma joc :((:((:((:((

Am leptop Lenovo G575
Windows 7 Ultimate Service Pack 1
AMD E-350 Processor 1.60 GHz
Ram: 3.00 GB (2.60 GB usable)
32-bit Operating System
Dual Core.

Multumesc
skill +1
skill +1
12
Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)

Re: Ajutor!! Post by SrHell »

Stinge Firewall...E ciudat, poate fii de la Java ca mananca pre-a multa Ram sau pre-a putina...

Dute in Share, cauta Javacpl...Daca nu ti-l gaseste dute in:

C:/Programe/Java/jre7-6 (depinde ce versiuen ai...Daca ai 6 bagati noua versiune de java ) /bin/javacpl

Intra in javacpl sus sunt niste ferestre
"General" - "Update" - "Java" - "Security" - "Advanced"
tu dute la "Java" si dai pe "View..."
Ti sa deschide o alta fereastra, tu trebuie sa modifici doar partea sub "Runtime Parametres"
Deci, tu incearca sa jocu cu minecraft cu putina Ram...Sub Runtime Parameters scrii

-Xmx512mb ( Si asa folosesti jumate Gb )
Salvezi si intri in minecraft, daca iti face tot asa faci acelasi procediment si in loc de 512 pui 1024 ( 1 Gb ) si tot asa pana la
2560 ( Nu incerca cu 3 GB ca e sigur ca nu iti va merge :) )

Incearca cu o distanza de jumate GB de fiecare...Incearca cu astea

512
1024
1536
2048
2560

Bafta, sa imi zici daca rezolvi :)
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 11 months
12
Status: Feed me.

Re: Ajutor!! Post by zzandrei »

SrHell wrote:Stinge Firewall...E ciudat, poate fii de la Java ca mananca pre-a multa Ram sau pre-a putina...

Dute in Share, cauta Javacpl...Daca nu ti-l gaseste dute in:

C:/Programe/Java/jre7-6 (depinde ce versiuen ai...Daca ai 6 bagati noua versiune de java ) /bin/javacpl

Intra in javacpl sus sunt niste ferestre
"General" - "Update" - "Java" - "Security" - "Advanced"
tu dute la "Java" si dai pe "View..."
Ti sa deschide o alta fereastra, tu trebuie sa modifici doar partea sub "Runtime Parametres"
Deci, tu incearca sa jocu cu minecraft cu putina Ram...Sub Runtime Parameters scrii

-Xmx512mb ( Si asa folosesti jumate Gb )
Salvezi si intri in minecraft, daca iti face tot asa faci acelasi procediment si in loc de 512 pui 1024 ( 1 Gb ) si tot asa pana la
2560 ( Nu incerca cu 3 GB ca e sigur ca nu iti va merge :) )

Incearca cu o distanza de jumate GB de fiecare...Incearca cu astea

512
1024
1536
2048
2560

Bafta, sa imi zici daca rezolvi :)
A-ti inceput toti sa ziceti chestiile astea? NU merge chestia cu setarea memoriei pe care sa o foloseasca jocul minecraft DECAT daca ai minecraft original, altfel iti iei adio. Cat despre problema nu stiu de la ce ar putea fi, trebuie sa fiu de fata cand se intampla asta sa vad toate simptomele, problema poate fi cauza de multe componente (chiar si de sursa daca intra in protectii aiurea).
skill 0
skill 0
12

Re: Ajutor!! Post by Bo0M3r »

Tot asa imi face. Nu mai ai alta idee, imi place foarte mult minecraft si as vrea sa ma joc si sa nu se mai blocheze.
Multumesc oricum.
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 11 months
12

Re: Ajutor!! Post by Urban »

Daca ti-a mers inainte problema poate fi de la windows (nu ma intreba cum sau de ce).

Si eu patesc asa, joc cat joc si se restarteaza calculatorul, daca auzi un zgomot in momentul opriri inseamna ca e o problema la hard. Nu stiu exact daca o sa mearga dar iti propun sa reinstalezi windows-ul...
In the moment when I truly understand my enemy, understand him well enough to defeat him, then in that very moment I also love him. I think it’s impossible to really understand somebody, what they want, what they believe, and not love them the way they love themselves. And then, in that very moment when I love them.... I destroy them.

I'm the wicked witch. I promise gingerbread, but instead I eat the little bastards alive!
skill 0
skill 0
12

Re: Ajutor!! Post by Skynet »

descarcal astaa http://www.mediafire.com/?zn9oc9anwsi2gyg (asta al folosesc eu)
skill 0
skill 0
12

Re: Ajutor!! Post by Bo0M3r »

Zice ca nustiu ce virus are, ceva cu malware. Nu mi-l poti trimite pe mess? Minecraftu.
skill 0
skill 0
12

Re: Ajutor!! Post by Skynet »

nu are virusi... ala al folosesc si eu..+ k am antivirus !!! baga id meu !@#$%^%
Last edited by LaVrajeala on 02 Jul 2012, 00:16, edited 1 time in total.
Reason: Fara date de contact!
skill 0
skill 0
12

Re: Ajutor!! Post by sp4rrow »

Cred ca ai probleme cu condensatorii , laptop`ul se opreste cand se incalzesc .
skill +4
skill +4
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Ajutor!! Post by andrei8d »

topic mutat la secțiunea corespunzătoare
Image
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”