man unde as putea pune srv in asa fel sa intre playerii pe el?
si inka cv
cum fac sa protejez spaunul sa nu fie distrus de playeri?
UNDE se pune srv inainte de hostare?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
- Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)
Sa afle playeri de server poti face publicitate ( Cred ca si pe acest forum poti face asa ceva)
Pentru a proteja spawn sunt niste pluginuri...Gen Factions ( Cu safezone) ori WorldGuard...( WorldGuard folosit cu WorldEdit e super...Dar trebuie sa stii sa-l folosesti..) Daca nu ai multa experienta cu pluginurile poti folosi simplu Factions e foarte usor de folosit...
Amintesteti ca pluginul face claim pe masura 16x16 ( Patrat de 16 patrate...) Deci iti convine sa te regulezi cu masurile astea daca, de exmplu vrei sa faci MobArena ( Care trebuie sa fie in WarZone pentru a functiona...)
Bafta
Pentru a proteja spawn sunt niste pluginuri...Gen Factions ( Cu safezone) ori WorldGuard...( WorldGuard folosit cu WorldEdit e super...Dar trebuie sa stii sa-l folosesti..) Daca nu ai multa experienta cu pluginurile poti folosi simplu Factions e foarte usor de folosit...
Amintesteti ca pluginul face claim pe masura 16x16 ( Patrat de 16 patrate...) Deci iti convine sa te regulezi cu masurile astea daca, de exmplu vrei sa faci MobArena ( Care trebuie sa fie in WarZone pentru a functiona...)
Bafta
- skill +2
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years
- 13
Eu ți-aș recomanda WorldGuard cu WorldEdit, sunt mai buneSrHell wrote:Sa afle playeri de server poti face publicitate ( Cred ca si pe acest forum poti face asa ceva)
Bafta

T.C