Nu pot sa intru pe server decat eu
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
Salutare! Sunt nou pe acest site si nu prea stiu care , cum e treaba pe aici. Sper ca postez unde trebuie. Ok problema mea este urmatoarea:
Am nevoie neaparata de un server de minecraft. Mi-am facut deja 3. 2 bukkit si 1 de pe minecraft.net . La toate am facut setarile corect si ma pot intra pe ele. Problema e ca doar eu pot intra adica prieteni mei nu pot intra.. Ce sa fac? Ma puteti ajuta? Mentionez ca am hamachi si suntem pe acelasi network.. Voua vi sa intamplat? Multumesc anticipat!
Am nevoie neaparata de un server de minecraft. Mi-am facut deja 3. 2 bukkit si 1 de pe minecraft.net . La toate am facut setarile corect si ma pot intra pe ele. Problema e ca doar eu pot intra adica prieteni mei nu pot intra.. Ce sa fac? Ma puteti ajuta? Mentionez ca am hamachi si suntem pe acelasi network.. Voua vi sa intamplat? Multumesc anticipat!

- full skill
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
- Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
- Cont Premium: Haerex
1: Incearca sa nu mai faci dublu-post
2: Daca ai ip de la RDS iti trebuie hamachi
3: Incearca sa instalezi Hamchi dupa creaza o conexiunea o sa iti apara un ip acolo. Acel ip il bagi in configul serverului. Dupa le dai user si parola de la hamachi si prietenilor tai sa se conecteze dupa o sa poate sa intre pe server
2: Daca ai ip de la RDS iti trebuie hamachi
3: Incearca sa instalezi Hamchi dupa creaza o conexiunea o sa iti apara un ip acolo. Acel ip il bagi in configul serverului. Dupa le dai user si parola de la hamachi si prietenilor tai sa se conecteze dupa o sa poate sa intre pe server
- skill 0
-
- 12
Am spus deja ca ama facut toate astea dar degeaba
. Si da am ip de la RDS si am si network de hamachi si le-am dat prietenilor userul si parola si ipul de acolo e bagat in setarile serverului. Alte sfaturi va roog. Am nevoie urgent de ajutor!!!!!

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Cand prietenul tau se conecteaza pe serverul tau, asigurate ca baga IP-ul Network-ului de la Hamachi, ci nu ip-ul tau de net.FakerTheGamer wrote:Am spus deja ca ama facut toate astea dar degeaba. Si da am ip de la RDS si am si network de hamachi si le-am dat prietenilor userul si parola si ipul de acolo e bagat in setarile serverului. Alte sfaturi va roog. Am nevoie urgent de ajutor!!!!!
- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Sa nu se conecteze pe 192. , daca ai acel ip, nu poti accepta conexiuni pe serveru din pc tau !
Fa cu hamachi, cauta la tutoriale cum se face!
Fa cu hamachi, cauta la tutoriale cum se face!
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- skill 0
-
- 12
Am facut cu hamachi. Deci am facut network la hamachi i-am pus nume si parola , le-am dat prietenului, a intrat pe network si i-am dat si ipul de la server si tot nu merge. Mie imi merge lui nu. ii apare ca nu e deschis serverul... 
M-ai astept pareri

M-ai astept pareri
- skill 0
-
- 12
online-mode=true --> online-mode=falseFakerTheGamer wrote:Am facut cu hamachi. Deci am facut network la hamachi i-am pus nume si parola , le-am dat prietenului, a intrat pe network si i-am dat si ipul de la server si tot nu merge. Mie imi merge lui nu. ii apare ca nu e deschis serverul...
M-ai astept pareri
Last edited by Adrian28 on 11 Jun 2012, 19:14, edited 3 times in total.
Reason: Aia din cate stiu este ca sa poata intra si cei cu Minecraft Crackuit ! Nu are nici o legatura !! - Ic3Box ; Ai grija la Dublu-Post , TC. Autorul nu a mai dat nici un semn.- Adrian28
Reason: Aia din cate stiu este ca sa poata intra si cei cu Minecraft Crackuit ! Nu are nici o legatura !! - Ic3Box ; Ai grija la Dublu-Post , TC. Autorul nu a mai dat nici un semn.- Adrian28