Galeria mea smechera

Aici putem vorbi despre orice in limita bunului simt bineinteles.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Status... status... Ocupat

Galeria mea smechera Post by Alexander02 »

No, fiti atenti asta e contul meu de pe deviantArt.com - http://alex4nder02.deviantart.com/ ,iar asta e galeria - http://alex4nder02.deviantart.com/gallery/ . Bagati si voi niste pareri etc cum vi se pare, ce va place, ce nu, abureli dinastea. Gracias!
[quote]Semnatura mai mica tura viitoare - un Mod/Admin
Asa e bine? - Alex[/quote]

[[- Nu inteleg care e problema... limita este de 700 de caractere.]]

My deviantArt Page

It`s Dangerous to Go Alone, Here Take this -Click HERE

Haters gonna hate, Ponies gonna Pwn!

ImageImageImage

ImageImageImage
full skill
full skill
Registered for: 13 years 4 months
13

Re: Galeria mea smechera Post by Ic3Box »

O intrebare.. esti o fata normala sau un baiat obsedat de ponei :)) ?
Image
Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld
skill +1
skill +1
13

Re: Galeria mea smechera Post by Alexander02 »

Ic3Box wrote:O intrebare.. esti o fata normala sau un baiat obsedat de ponei :)) ?
Doar că să ştii, sunt băiat, nu sunt obsedat de ponei ci doar imi plac şi am zis să povestiţi despre galerie nu despre ce mi place mie sau nu, got that? Apropo de când îi păsa cuiva ce îi place altuia? "De gustibus et coloribus, non disputandum", dacă ai auzit vreo dată de aşa ceva; în rest nu eşti primul care îşi dă cu părerea aiurea. Deci dacă ai ceva să-mi spui despre galerie zi, dacă nu, nu încerca să te bagi în seamă din cauza lipsei de ocupaţie. We`re good?

Edit: - Apropo încă eşti copil, deci nu ar trebui să-mi pun mintea cu tine. Copii din ziua de azi cred că doar fetelor le plac ponei, dar ce poţi să zici... (Copii din ziua de azi deja dau lecţii părinţilor lor, sau cel puţin aşa cred ei, urmaşii noştri se gândesc doar la Ben 10(acesta este doar un exemplu) şi alte prosti, nu vor ştii niciodată vremurile de aur a desenelor animate). Aştept să-ţi dezvolţi gândirea şi poate atunci mai vorbim ok? Dacă nu, e şi mai bine.

P.S.: - Cred că nimeni din această comunitate nu poate face ce am eu în galerie, de aceea o postez, pentru a o arăta lumii. Multă lume este interesată de acele creaţii.

Notice: - Te informez că scriu asta la ora 00:30 (ignoră data creării postului, nu e concretă) (oră la care tu deja visezi Generator Rex şi alte tâmpenii), dar nu o scriu pentru că nu pot să dorm, nu, scriu pentru că îmi place literatura romană, îmi place să scriu. Aş putea scrie cărţii, dar timpul ne presează pe toţi. Am să închei acum acest post, dar nu pentru că nu mai am idei, ci din cauză că ocup mult spaţiu pentru un singur post. Chiar dacă limita este de 50000 de caractere (o limită absurdă), prefer să menţin postul simplu.

-Alex

My deviantArt Page

ImageImageImage

ImageImageImage
full skill
full skill
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.

Re: Galeria mea smechera Post by rTzIasi »

Baiat obsedat de ponei , 'ai de viata mea .... Hai ma sa ne lasam de planeta asta ... ce ziceti , pe marte avem vre-o sansa ?
Baiete....Fato.... cum sa-ti zic , ca nu sunt sigur ca esti baiat , ce ai tu acolo sunt rendere :) in nici un caz "creatii" :) doar daca nu le-ai facut tu de la 0 , si daca zici ca le-ai facut de la 0 vreau neaparat macar un psd sa ma conving.

P.S : Incearca sa te hotarasti ce esti .. roman ,italian,spaniol,englez...ca m-ai ametit cu frazele tale.
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Image
"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.

Nume in joc dfernand / rtziasi. :)
full skill
full skill
13
Status: Inactivitate maxima! Atat de distractiv!

Re: Galeria mea smechera Post by Ray »

Eu nu inteleg ce aveti cu el.. o.O
Fiecare cu ce-i place... :|
Da' cand ii vezi p'aia pe facebook numai cu poze cu Tokio Hotel si tot felul de emoizi, nu zici ca-s obsedati?.. :|
Eu zic ca exagerati.. :|
skill +1
skill +1
13

rTzIasi wrote:Baiat obsedat de ponei , 'ai de viata mea .... Hai ma sa ne lasam de planeta asta ... ce ziceti , pe marte avem vre-o sansa ?
Baiete....Fato.... cum sa-ti zic , ca nu sunt sigur ca esti baiat , ce ai tu acolo sunt rendere :) in nici un caz "creatii" :) doar daca nu le-ai facut tu de la 0 , si daca zici ca le-ai facut de la 0 vreau neaparat macar un psd sa ma conving.

P.S : Incearca sa te hotarasti ce esti .. roman ,italian,spaniol,englez...ca m-ai ametit cu frazele tale.
Aproape toate imaginile au .psd in descriere.

rTzIasi - Dacă nu-ţi plac spune, nu veni cu "Fato, băiat obsedat de ponei, ai de viaţa mea"(lucruri pe care le face un cocalar de rând). îmi place mult cum multă lume zice că : "Bă, nu-s a tale, bă, de unde le-ai copiat..." ,dar aşa e românul, repede sare în gâtul omului. Sper să te lămureşti odată ce găseşti .psd-urile.

P.S.: Folosesc expresii în altă limbă deoarece în romană nu sună prea bine, entiendo?

CoolBoyRo - Mulţi oameni gândesc aşa: Dacă mie nu-mi place ce face el, omul acela e un ciudat. Acele imagini le-am pus pe un site de artă, respectiv deviantArt.com, care apreciază arta de tot felul. Am dorit să vi le arăt şi vouă deoarece, am crezut că cineva îmi va spune dacă le plac sau nu, nu le-am pus că să sară lumea pe mine spunandu-mi "Fato". Totuşi nu am înţeles la cine te referi can zici "Eu zic că exageraţi..", te referi la mine sau la cei ce judecă?

-Alex
Last edited by Alexander02 on 19 May 2012, 12:51, edited 1 time in total.

My deviantArt Page

ImageImageImage

ImageImageImage
full skill
full skill
13
Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.

Re: Galeria mea smechera Post by rTzIasi »

N-am nimic cu tine ,dar e ciudat intelegi ?:)) E ca si cum as incepe sa ma joc barbie :-s
Gusturile nu se discuta :)
Oricum , am vazut PSD-urile :) , bravo :)
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Image
"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.

Nume in joc dfernand / rtziasi. :)
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Galeria mea smechera Post by Adrian28 »

Mie îmi plac foarte mult lucrarile tale, îmi place foarte mult cum lucrezi, nu mulți pot face așa ceva in PS. Te descurci exelent, baftă in continuare.
Image
skill +1
skill +1
13

rTzIasi wrote:N-am nimic cu tine ,dar e ciudat intelegi ?:)) E ca si cum as incepe sa ma joc barbie :-s
Gusturile nu se discuta :)
Oricum , am vazut PSD-urile :) , bravo :)
rTzIasi - Ok, te înţeleg, dar există o diferenţă - barbie nu se bat cu dragoni şi alte dinastea ;)

Adrian28 - Merci mult!

-Alex
Last edited by Alexander02 on 19 May 2012, 23:15, edited 1 time in total.

My deviantArt Page

ImageImageImage

ImageImageImage
skill +1
skill +1
Registered for: 13 years 2 months
13

Re: Galeria mea smechera Post by Andreiii »

Felicitări , Alex sun foarte frumoase dupa părerea mea ... Sper sa ajungi designer la jocuri / desene ce vrei tu. Continuă asa pentru a face ce vrei in viaţa ! :)

Cu respect ,
Andrei B.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”