Unde gasesc permissiunile

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 6 months
13

Unde gasesc permissiunile Post by andrei1192 »

Puteti sami ziceti si mie unde gasesc permissiunile ca uni zic sa se afla in plugin la configurati
skill +3
skill +3
Registered for: 13 years 8 months
13

Re: Unde gasesc permissiunile Post by mrmaniann »

Revin peste 2 min cu tutorial .

Salut! Asa cum am zis am revenit cu tutorialul.
In primul rand trebuie sa stii ca este greuTz ca sa faci permissiunile, poate iti mai scapa una sau nu ai scris-o bine, etc.
Trecem la tutorial : Intram in folderul serverului, acolo o sa gasesti un folder plugins si in el mai multe fisiere... Cauti pluginul .jar si te iei dupa nume sa cauti folderul, o sa fie ceva de genul : xxxxPermissions sau Permissionsxxxx ,groupsXXXX sau XXXXgroups ,yada yada. dupa ce intri in el cauti in fiecare folder si deschizi fiecare fisier cu notepad ++ neaparat notepad++ altef nu il vei putea deschide sau o sa iti arate urat. Iti dai seama ca ai gasit foderul cand o sa gasesti ceva de genul :

users:
ConspiracyWizard:
permissions:
permissions.example: true
groups:
- admin
groups:
default:
permissions:
permissions.build: false
admin:
permissions:
permissions.*: true
inheritance:
- user
user:
permissions:
permissions.build: true
worlds:
creative:
coolplugin.item: true
inheritance:
build: '&cYou do not have permission to build here.'

Sunt sigur ca nu asta va fi ceea ce vei gasi, va fi ceva asemanator cu asta. Te uiti la fiecare casuta unde scrie permissions:
Permissions.build: true
si dupa permissions.build: true , dai enter si dai cu spatiu pana ajungi la acelasi nivel si acolo scrii permissia care vrei sa o aiba rangul respectiv .(eu leam notat acolo cu rosu ca sa iti sara in ochi)
Cum arata o permissie ? '
O permissie arata de genul : permissions.example: true. In alte pluginuri poate sa arate si destroy.xxxx.

Si tot continui asa pana ajungi la urmatoare unde si acolo scrie ce grupa este , poti modifica numele grupei .

Daca ai nev de ajutor, poti sa imi dai idul tau in PM sa vorbim mai explicit.
Image
Image - Respecta si vei fi respectat
Image
Image

Nume In Joc: MG7

Account premium: Da
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 1 month
13
Status: activ

Re: Unde gasesc permissiunile Post by Krieg »

pluginul permission il gasesti pe www.bukkit.org la get plugins si scri la name essentials si poti sa-l iei de acolo
http://mag.racked.eu/cimage/9778rbl/Ach ... 21/mca.png

>>> Name in joc:pufarin
>>> apasa pe multumesc daca tiam fost de ajutor

http://mag.racked.eu/cimage/9990dww/min ... me/mca.png
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”