Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Am vazut pe minecraft.minecraft-romania.com si pe mai multe ca Shopul e fara chest si doar e un sign .
Si nu stiu cum se cheama pluginul !
Am cautat pe google sau pe bukkit plugin dar nam gasit ...
Imi puteti spuneti cum se cheama pluginul ? Va rog
Nu cred ca ati inteles
Eu caut un plugin care dai click dreapta pe sign si sa nu trebuiasca chest pentru a se loa itemele si sa se puna inauntru
Iconomy il stiu si nu este pentru shop (intrun fel) , ci pentru bani cu care cumperi si vinzi la shop.
Va rog alte raspunsuri
luci999 wrote:Nu cred ca ati inteles
Eu caut un plugin care dai click dreapta pe sign si sa nu trebuiasca chest pentru a se loa itemele si sa se puna inauntru
Iconomy il stiu si nu este pentru shop (intrun fel) , ci pentru bani cu care cumperi si vinzi la shop.
Va rog alte raspunsuri
ChestShop se numeşte.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
luci999 wrote:Nu cred ca ati inteles
Va rog alte raspunsuri
1. Nume Minecraft:_Darkraid 2. Cont Premium:Da! 3. Experienta Minecraft:Foarte mare, joc din patch-ul 1.3 (am inceput cu foarte putin inainte dar peste cateva zile a aparut 1.3) .