probleme spawn

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 3 months
13

probleme spawn Post by vikdi »

Buna ziua,am facut pentru copii mei un server Minecraft pe baza de bukkit,i-am pus niste plugnuri de baza
LWC,MyHome,PreciousStones,PlgSetspawn,EssentialsSpawn,iConomy,EssentialsSpawn,ce am gasit prin indicatii si ce m-am priceput(cu engleza nu stau prea bine),aia mici sunt incantati dar am doua probleme cu care vin in fata dumneavoastra pentru a cere ajutor.Una ar fi ca nu pot seta pentru jucatori spawn-ul(asta n-ar fi chiar asa de importanta) dar cea mai cea,care ii necajeste este cea cu creeperii,atunci cand explodeaza le strica casa sau ce construiesc ei.M-am uitat pe bukit.org despre asta si am gasit pliginul:CreeperHeal,l-am pus dar degeba aici m-am ratacit zice ceva de niste comenzi,permisiuni....cu engleza mea.La aceasta problema va rog sa ma ajutati.O zi buna!
full skill
full skill
13
Status: Fost Administrator.

Re: probleme spawn Post by MonsterKiller.MC »

Pentrul cel cu spawn-ul nu te pot ajuta , insa pentru cel cu creeperi foloseste AntiCreeper plugin :D
Acest plugin face ca ei sa nu explodeze , dar scad din viata :)

Link pentru AntiCreeper: http://forums.bukkit.org/threads/mech-a ... 337.20331/
skill 0
skill 0
13

Re: probleme spawn Post by vikdi »

Multumesc pentru ajutor,a fost folositor.
Last edited by Giuseppe on 05 Mar 2012, 23:58, edited 1 time in total.
Reason: Rezolvat, closed.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”