Minecraft

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 4 months
13

Minecraft Post by danelush »

Salut. Am si eu o problema. Vreau sa fac un videoclip si filmez cu fraps. Atunci cand vreau sa sun pe skype la un coleg are si el skype deschis tot .. si zice Called failed. Daca m-ati putea ajuta ar fi ff bn. Eu vorbeam cu el pe TeamSpeak3 si am filmat putin dar vocea lui nu se auzea, daca vb cu el prin skype o sa se auda in vid ?
Cineva plss ?
Last edited by Sami on 13 Apr 2012, 14:05, edited 1 time in total.
Reason: Rezolvat! Topic Closed!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: TERRARIA FTW! ^^

Re: Minecraft Post by LaVrajeala »

Incearca sa il suni intai pe skipe dupa da drumu la filmare, daca nu incearca cu camtasia, sau alte dastea, vezi daca merge
Image

[spoiler]
[/spoiler]

9GAG, THE SOUL EATER
Click here => http://adf.ly/Ig6gn

Caut pe cineva cu care sa joc Battlefield Bad Company 2. Daca are cineva chef contactatima cu un pm aici sau pe fb la Cosmin Ciucioiu ^^
skill 0
skill 0
13

Re: Minecraft Post by danelush »

am rezolvat ms ;)

Dupa ce am rezolvat am instalat windowsul din nou am tras aceleasi programe vb prin skype ... etc si cand filmez el nu se mai aude. Data trecuta nu mai stiu cum am rezolvat asa ca daca stie cineva cum sa fac sa se auda si el cand ma uit la video ar fi bn
Multumesc.
skill 0
skill 0
13

Re: Minecraft Post by danelush »

Dupa ce am rezolvat am instalat windowsul din nou am tras aceleasi programe vb prin skype ... etc si cand filmez el nu se mai aude. Data trecuta nu mai stiu cum am rezolvat asa ca daca stie cineva cum sa fac sa se auda si el cand ma uit la video ar fi bn
Multumesc.
EDIT: Scuze de dublu post mi sa blocat pc si am dat Submit de 2 ori scuze.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”