Problema java script

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 5 months
13

Problema java script Post by albachersont »

nu stiu ce se intampla,am downloandat java pentru XP de la site-ul java,si imi da eroare.....imi apare un document de tip .TXT si acolo imi scrie eroarea,chiar de la inceput de cand l-am downloandat....
intru in joc,ma joc putin dupa care pur si simplu iese din joc(dar nu se restarteaza PC),deci iese din joc si imi apare pe Desktop acel document cu eroarea........si de cate ori imi da eroare de atatea ori imi apare fisierul .TXT....adica pot sa imi apara si 100 de fisiere de tip TXT....nu stiu ce sa fac....am redus si hardu putin...am nevoie de un java bun......ca pe asta l-am dezinstalat akm....multumesc!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Omul cu serverele.

Re: Problema java script Post by Giuseppe »

Mergi pe site-ul java si downloadezi versiunea buna pentru Windowsul tau, dar inainte sa te asiguri ca o iei fix pentru versiunea Windowsului tau, sa fi foarte atent la biti. :)
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 9 months
13
Status: Hard Work On Forum.
I'm back!

Re: Problema java script Post by addict »

Cati biti ai pe windowsul tau?
Ca trebuie sa se potriveasca 32 cu 32 64 cu 64 biti probabil ai downloadat versiunea gresita!
Nume in joc : teemolegend
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Problema java script Post by Ic3Shafter »

Sau ai putea sa iti UPDATEZI placa Video.Daca ai nVIDIA uite aici un tutorial facut de mine http://www.youtube.com/watch?v=oGY3Xe2J ... ideo_title si daca ai Radeon faci tot asa,adica intri pe siteu' lor si iti alegi ce fel de placa video ai o descarci si o instalezi.
F.A.Q
Cum pot sa vad ce Placa video am?
R: Dai click dreapta pe Desktop->Dai la proprieties->Setings-> si la Display ar trebui sa scrie ce ai.
Este gratis?
R: Da este.
Daca mai ai ceva intrebari sau probleme Post Reply :D
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 4 months
13

Re: Problema java script Post by Atro »

Da, patesc si eu aceeasi problema. Am schimbat java/video drivers/tot si degeaba. Tot ce am reusit e sa il lansez odata si a doua oara nu mai mergea.

http://pastebin.com/PkF2AuQ2

La majoritatea unde scrie Problematic Frame au un dll. Eu se pare ca am ceva legat de pixeli ?
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Problema java script Post by Ic3Shafter »

M-am uitat pe siteul Java am cautat la erori si zice ca ii din cauza dirverului video,si eu am patit asa dupa ce am instalat driverul,l-am dezinstalat si la intalat din nou!Incearca si tu asa.
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 4 months
13

Re: Problema java script Post by Saratel »

si mie mi s-a intamplat odata asa.. s-a rezolvat cu java cel nou
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 11 months
13
Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
Cont Premium: RazvanTheKing

Re: Problema java script Post by LeonardoDaVinci »

Acel fisier mai apare din cand in cand la oricine.Cum sa spus mai sus,downloadeaza java.Reinstaleaza minecraftul.
Even now, I still remember the white of the snow of that day
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

Image

Nu raspund la PM-uri. Nu ajut pe privat. Nu sunt sociabil. Nu ma mai puneti la respect, nu-l merit.
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”