Problema java script
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 5 months
- 13
nu stiu ce se intampla,am downloandat java pentru XP de la site-ul java,si imi da eroare.....imi apare un document de tip .TXT si acolo imi scrie eroarea,chiar de la inceput de cand l-am downloandat....
intru in joc,ma joc putin dupa care pur si simplu iese din joc(dar nu se restarteaza PC),deci iese din joc si imi apare pe Desktop acel document cu eroarea........si de cate ori imi da eroare de atatea ori imi apare fisierul .TXT....adica pot sa imi apara si 100 de fisiere de tip TXT....nu stiu ce sa fac....am redus si hardu putin...am nevoie de un java bun......ca pe asta l-am dezinstalat akm....multumesc!
intru in joc,ma joc putin dupa care pur si simplu iese din joc(dar nu se restarteaza PC),deci iese din joc si imi apare pe Desktop acel document cu eroarea........si de cate ori imi da eroare de atatea ori imi apare fisierul .TXT....adica pot sa imi apara si 100 de fisiere de tip TXT....nu stiu ce sa fac....am redus si hardu putin...am nevoie de un java bun......ca pe asta l-am dezinstalat akm....multumesc!

- full skill
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Mergi pe site-ul java si downloadezi versiunea buna pentru Windowsul tau, dar inainte sa te asiguri ca o iei fix pentru versiunea Windowsului tau, sa fi foarte atent la biti. 

Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- skill +2
-
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
- Status: Hard Work On Forum.
I'm back! - Location: Romania!
Cati biti ai pe windowsul tau?
Ca trebuie sa se potriveasca 32 cu 32 64 cu 64 biti probabil ai downloadat versiunea gresita!
Ca trebuie sa se potriveasca 32 cu 32 64 cu 64 biti probabil ai downloadat versiunea gresita!
Nume in joc : teemolegend
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
- full skill
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Sau ai putea sa iti UPDATEZI placa Video.Daca ai nVIDIA uite aici un tutorial facut de mine http://www.youtube.com/watch?v=oGY3Xe2J ... ideo_title si daca ai Radeon faci tot asa,adica intri pe siteu' lor si iti alegi ce fel de placa video ai o descarci si o instalezi.
F.A.Q
Cum pot sa vad ce Placa video am?
R: Dai click dreapta pe Desktop->Dai la proprieties->Setings-> si la Display ar trebui sa scrie ce ai.
Este gratis?
R: Da este.
Daca mai ai ceva intrebari sau probleme Post Reply
F.A.Q
Cum pot sa vad ce Placa video am?
R: Dai click dreapta pe Desktop->Dai la proprieties->Setings-> si la Display ar trebui sa scrie ce ai.
Este gratis?
R: Da este.
Daca mai ai ceva intrebari sau probleme Post Reply

- skill 0
-
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Da, patesc si eu aceeasi problema. Am schimbat java/video drivers/tot si degeaba. Tot ce am reusit e sa il lansez odata si a doua oara nu mai mergea.
http://pastebin.com/PkF2AuQ2
La majoritatea unde scrie Problematic Frame au un dll. Eu se pare ca am ceva legat de pixeli ?
http://pastebin.com/PkF2AuQ2
La majoritatea unde scrie Problematic Frame au un dll. Eu se pare ca am ceva legat de pixeli ?
- full skill
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
M-am uitat pe siteul Java am cautat la erori si zice ca ii din cauza dirverului video,si eu am patit asa dupa ce am instalat driverul,l-am dezinstalat si la intalat din nou!Incearca si tu asa.
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 11 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Acel fisier mai apare din cand in cand la oricine.Cum sa spus mai sus,downloadeaza java.Reinstaleaza minecraftul.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.