Let`s play seria 1
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +2
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
e fain , sunetul bun , pacat ca nu e HD si se vede cam micsorat , daca reusesti sa ti-l uploadezi undeva ti-l fac eu hd si sa se vada bine aproape pe tot ecranu:P..app daca ai chef joc eu cu tine , daca ai tu host mai bine , daca nu imi zici cum facem si sunt eu host..ca de..suntem aradeni:P , pot si filma:P , lasa-mi un id prin pM:D
Oradea , Romania:

Los Angeles , California

Concluzia?pai nu conteaza cata viteza ai in Ro , caci pe youtube cu mai mult de 600kb/s nu vei uploada:)
SUNT ONLINE!!!

Los Angeles , California

Concluzia?pai nu conteaza cata viteza ai in Ro , caci pe youtube cu mai mult de 600kb/s nu vei uploada:)
SUNT ONLINE!!!
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Salut! Vrei sa facem amandoi let's play?
Saptamana viitoare imi iau microfon nou. ( Pot eu sa filmez + sa editez video-urile ) Da-mi pm cu raspunsul tau!

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
sau.. putem amn2 filma si vedem la final care o postam..astept o data cand nu mai aveti nimic de facut pe la scoli:P..As zice sa fiu eu hostu , cred ca am sistemul cat de cat adecvat pt 50 de playeri:))
Va propun sa va downloadati dc++ , va dau eu hub si urcam acolo videourile fiind unul din singurele locuri free unde poti urca ceva indiferent de dimensiune, il propun pe gannicus ca editor video ,da-ne si noua un link gannicus cu ceva video , daca ai postat:P
Va propun sa va downloadati dc++ , va dau eu hub si urcam acolo videourile fiind unul din singurele locuri free unde poti urca ceva indiferent de dimensiune, il propun pe gannicus ca editor video ,da-ne si noua un link gannicus cu ceva video , daca ai postat:P
Oradea , Romania:

Los Angeles , California

SUNT ONLINE!!!

Los Angeles , California

SUNT ONLINE!!!