Probleme server

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 10 years 8 months
10

Probleme server Post by FreeksTer »

Salut, am si eu 2 probleme la un server..
1.Exista vreun plugin ca sa separe alte 2 pluginuri de pe 2 lumi diferite? Adica sa am jobs doar pe lumea de survival, iar pe lumea cealalta playerii sa nu aiba acces la jobs.
2.Portalul de nether nu functioneaza, intri in el, se incarca dar nu te teleporteaza in nether.

Multumesc
It doesn't matter who you are, Where you come from or which God you believe in .. If you are a motorcyclist, You are my brother !

Ne plac fetele , dar iubim motoarele !
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 5 months
12
Status: \m/
Cont Premium: StopMe_

Re: Probleme server Post by StopMe »

Daca folosesti groupmanager automat trebuie sa ai permisii in fiecare lume pe placul tau, deci poti modifica asta in /plugins/Groupmanager/worlds/NumeLume si la config ai fiecare grup cu permisie, adaugi in lumea asta permisiile de la jobs, intri in /NumeLume2 si la config scoti permisia si gata. Daca nu ai inteles iti pot face un video.
Image

Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
\m/

Image
skill 0
skill 0
10

Re: Probleme server Post by FreeksTer »

Mersi pentru idee , doar ca la group manager mie imi apare doar lumea de survival.Daca aveti nevoie de printscreen-uri va fac la ce vreti.

EDIT: Am revenit cu poza.. La mine din lumea aia world le controlez pe toate ca sa zic asa.. Sunt facute lumiile cu mv.
In folderul world am groups si users.
Image
It doesn't matter who you are, Where you come from or which God you believe in .. If you are a motorcyclist, You are my brother !

skill 0
skill 0
10

Re: Probleme server Post by FreeksTer »

Se mai ocupa cineva?
Scuzati de 2x post.

skill 0
skill 0
10
Cont Premium: Wulfuryo

Re: Probleme server Post by Wulfuryo »

Te duci in folderul din GroupManager si deschizi: config.yml.Acolo vei avea ceva de genul ->
Spoiler | Afiseaza
[code] mirrors: # Worlds listed here have their settings mirrored in their children. # The first element 'world' is the main worlds name, and is the parent world. # subsequent elements 'world_nether' and 'world_the_end' are worlds which will use # the same user/groups files as the parent. # the element 'all_unnamed_worlds' specifies all worlds that aren't listed, and automatically mirrors them to it's parent. # Each child world can be configured to mirror the 'groups', 'users' or both files from its parent. world: world_nether: - users - groups world_the_end: - users - groups all_unnamed_worlds: - users - groups Si aici adaugi tu ce lume vrei,de ex daca vrei sa adaugi lumea Test1 faci asa: Inainte sa faci astea creaza lumea Test1. world: world_nether: - users - groups world_the_end: - users - groups all_unnamed_worlds: - users - groups Test1: test2: - users - groups [/code]
test2 e pus sa nu dea eroare,nu trebuie neaparat sa faci si o lume test2.
Last edited by Scorpio on 29 Aug 2014, 18:31, edited 1 time in total.
Reason: Spoilered + coded.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”