Probleme server
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
- Status: Offline
- Registered for: 10 years 8 months
- 10
Salut, am si eu 2 probleme la un server..
1.Exista vreun plugin ca sa separe alte 2 pluginuri de pe 2 lumi diferite? Adica sa am jobs doar pe lumea de survival, iar pe lumea cealalta playerii sa nu aiba acces la jobs.
2.Portalul de nether nu functioneaza, intri in el, se incarca dar nu te teleporteaza in nether.
Multumesc
1.Exista vreun plugin ca sa separe alte 2 pluginuri de pe 2 lumi diferite? Adica sa am jobs doar pe lumea de survival, iar pe lumea cealalta playerii sa nu aiba acces la jobs.
2.Portalul de nether nu functioneaza, intri in el, se incarca dar nu te teleporteaza in nether.
Multumesc
It doesn't matter who you are, Where you come from or which God you believe in .. If you are a motorcyclist, You are my brother !
Ne plac fetele , dar iubim motoarele !

- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Daca folosesti groupmanager automat trebuie sa ai permisii in fiecare lume pe placul tau, deci poti modifica asta in /plugins/Groupmanager/worlds/NumeLume si la config ai fiecare grup cu permisie, adaugi in lumea asta permisiile de la jobs, intri in /NumeLume2 si la config scoti permisia si gata. Daca nu ai inteles iti pot face un video.

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii

- skill 0
- 10
Mersi pentru idee , doar ca la group manager mie imi apare doar lumea de survival.Daca aveti nevoie de printscreen-uri va fac la ce vreti.
EDIT: Am revenit cu poza.. La mine din lumea aia world le controlez pe toate ca sa zic asa.. Sunt facute lumiile cu mv.
In folderul world am groups si users.

EDIT: Am revenit cu poza.. La mine din lumea aia world le controlez pe toate ca sa zic asa.. Sunt facute lumiile cu mv.
In folderul world am groups si users.

It doesn't matter who you are, Where you come from or which God you believe in .. If you are a motorcyclist, You are my brother !
- skill 0
- 10
Se mai ocupa cineva?
Scuzati de 2x post.
Scuzati de 2x post.
- skill 0
- 10
- Cont Premium: Wulfuryo