AdminChat

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Registered for: 11 years 6 months
11

AdminChat Post by Sitolo »

Va rog mult ajutatima cu admin chat ca nu inteleg ce are , daca scriu /ac salut arata [Helpop](admin)CoreyTaz: salut
si trebuie sa scrie ac:CoreyTaz: salut cu roz presupun ,nu mai dati closed ca nu a fost rezolvata problema....iar auto msg tot nu merge....a mers dar nu mai merge acum....scorpio da-mi siteul pliginului nu chestia cu dropbox....ca nu is face folder cum trebuie si nu merge...
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years
12
Status: Dau la telescopie`.
Cont Premium: DjSams

Re: AdminChat Post by ProcyonRo »

Citez din topicul tau anterior :
/helpop este o comanda prin care un player normal pot sa ceara ajutor de la un administrator ..
Pentru un plugin de adminchat ai aici : http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/adminchat/

Pentru ce ti-a facut Scorpio, il asteptam sa vina cu un reply.
Loading...
Image
Image[url=steam://friends/add/76561198147117856]Image[/url]
skill +1
skill +1
Registered for: 11 years 6 months
11

Re: AdminChat Post by Sitolo »

Am inteles, l-am configurat cum scrie acolo si daca scriu /ac salut arata [helpop]FondatorCoreyTaz:salut
Am luat AutoAnnuncer ca plugin sa trimita mesaje....deci aia s-a rezolvat
Mai am o nelamurire daca vreau la inceput sa scrie Welcome [fondator]CoreyTaz incat sa scrie fondator cu rosu si CoreyTaz cu albastru am incercat din essentials acolo la chat color dar scrie doar welcomeCoreTaz iar daca scriu in chat scrie cum vreau eu cu fondator rosu si CoreyTaz albastru, dar vreau sa scrie si la inceput Welcome[Fondator]CoreyTaz cu fondator rosu si coreytaz albastru...cum fac?
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”