Slot si mesaje de la server gen pentru warpuri scrieti /warp
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 6 months
- 11
Cum pot pune slot la un grup din groupmanager si cum pot pune mesaje informative despre server gen
Serverul este hostat de...Pentru a face bani scrieti /jobs list si alegeti un jobs si scrieti /jobs join numele jobului? Si am o problema cu admin chat , vreau si eu un plugin cu admin chat ca la al meu da scriu ex:/ac salut arata [helpop](fondator)Sitolo: salut....si ar trebuii sa scrie cu culoarea &c Sitolo:salut....cum fac sa mearga?
Ma puteti ajuta , va rog!
O zii buna!
Si multumesc pentru atentie!
Serverul este hostat de...Pentru a face bani scrieti /jobs list si alegeti un jobs si scrieti /jobs join numele jobului? Si am o problema cu admin chat , vreau si eu un plugin cu admin chat ca la al meu da scriu ex:/ac salut arata [helpop](fondator)Sitolo: salut....si ar trebuii sa scrie cu culoarea &c Sitolo:salut....cum fac sa mearga?
Ma puteti ajuta , va rog!
O zii buna!
Si multumesc pentru atentie!

- full skill
-
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Revin cu un videoclip. Verifică acest post în maxim 20 de minute.
EDIT:
https://www.dropbox.com/s/38y2jwiiz94op ... essage.rar
EDIT:
https://www.dropbox.com/s/38y2jwiiz94op ... essage.rar
- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Pai in loc de /ac, este default "/helpop".Toti adminii care scriu in /helpop vor vedea conversatia (adminii trebuie sa aibe OP)
Ma' best frend: Twist.
- BANNED
- Registered for: 12 years
- 12
- Status: Dau la telescopie`.
- Cont Premium: DjSams
Rabdare doamne.. rabdare..Sub_Zero7 wrote:Pai in loc de /ac, este default "/helpop".Toti adminii care scriu in /helpop vor vedea conversatia (adminii trebuie sa aibe OP)
/helpop este o comanda prin care un player normal pot sa ceara ajutor de la un administrator ..
Logica..
Probelma rezolvata !
Closed.
- BANNED
- Registered for: 12 years
- 12
- Status: Dau la telescopie`.
- Cont Premium: DjSams
Rabdare doamne.. rabdare..Sub_Zero7 wrote:Pai in loc de /ac, este default "/helpop".Toti adminii care scriu in /helpop vor vedea conversatia (adminii trebuie sa aibe OP)
/helpop este o comanda prin care un player normal pot sa ceara ajutor de la un administrator ..
Logica..
Probelma rezolvata !
Closed.