Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Sunt curios daca exista un asemenea plugin, iar daca da as vrea sa fiu lamurit in legatura cu acesta!
P.s: Eu cred ca plugin-ul Citizens nu poate face ca un NPC sa mearga dupa tine, dar tot pun aceste intrebari ca sa fiu sigur.
1.Pot face ca NPC-ul sa ma poata urma si sa imi dea anumite lucruri la o anumita perioada de timp? Daca da, cum?
Ex: Ma plimb in biomul de taiga/jungla/etc. si incepe sa-mi fie foame si am NPC-ul dat de la spawn, sa zicem asa, dupa mine si dau al doilea click pe el si aleg sami dea cele 10 mere. (Atentie! Itemele sunt setate de fondatorul serverul si "bagate" ca NPC-ul sa le aiba. Sper ca ati inteles ce vreau sa zic aici.)
2.Pot face ca NPC-ul sa iti dea recompensa la sfarsitul unei misiuni? Daca da, cum?
Ex: Acesta, adica NPC-ul, imi da sarcina de a omora 5 scheleti, 10 zombie si 4 creeperi si sa aduc, "materialele" date de la acestia inapoi la el, dandu-mi in schimb 200 xp si 500 $.
3.Pot face ca un NPC sa ma urmeze? (Aceasta intrebare este ca prima, doar ca nu vreau sa primesc lucrurile.)
Astept raspunsuri serioase!
Daca plugin-ul Citizens poate face aceaste lucruri, vreau sa-mi spune-ti cum!
Daca nu poate Citizens, dar exista un plugin sau anumite plugin-uri ce ajuta si pot face aceste actiuni vreau sa mi-l spune-ti/mi le spune-ti!
Am vrut sa dau si exemple pentru a sublinia mai bine intrebarea.
Pai din cate stiu eu nu !
Exista un mod care face ceva asemanator cu asta , dar in rest nu am auzit de acest plugin !
Sunt mai mult ca sigur ca acest plugin nu exista !
Last edited by WallE256 on 23 Apr 2014, 20:57, edited 1 time in total.
Reason:Nu posta ca sa te afli in treaba.. Posteaza numai daca sti.
Ce imi dadu-si tu este un plugin interesant, dar vad ca NPC-ul nu poate merge dupa tine si nu poate fi nici chemat!
Ma gandeam la plugin-ul Pets, si pur si simplu as vrea sa am la fel ceva inventar ca la pluginul Pets, care cand dau al doilea click pe el sa apara NPC-ul (acesta avand un nume setat din config-ul server-ului) si sa zica un mesaj (mesajul poate fi configurat desigur) si sa mearga dupa tine, iar cand ai nevoie de mancare, viata, gloante (daca e un server cu plugin-ul cu arme) si sa dai pe el dupa cum am spus al doilea click pe mouse si sa iti apara ca un la chest un asa zis "inventar" in care sa-ti iei itemele luate de pe jos de el sau date de server NPC-ului odata la o perioada de timp setata tot de fondator din config.
Am sa vad eu ce pot face, fiindca ma va ajuta si Scorpio!
Si stiu ca acum pun o intrebare stupida, dar e posibil sa fac ca zombi si scheleti sa nu moara ziua?
Ca fac cu plugin-ul BattleArena zone in care sa se spawn-eze acestia la un interval de timp si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu moara pe timp de zi!
Eu cred ca e imposibil.