Buna Seara ! Va rog frumos ajutatima!!!
Deci acum 1 Luni totul mergea bine pe minecraft ( si la alte jocuri ) Dar de cand mi-am schimbat windowsul tot cu acelasi DVD imi merge totul Cu Lag Chiar si Windowsul . Detali despre Placa Video/Rami/Procesor:
Deci eu chiar nu imi explic ce sar fi putut intamplat.
Imi merge Tekkit/Hexxit/Big Dig/Tekkit Lite/Tekkit Clasic/Minecraft/ Si alte jocuri cu FPS bun fara lag. Tineam si eu server MC cu 100 Sloturi si intrau pe ei cate 50 Si mergea foarte bine. Va rog frumos ajutatima ca deja nu mai stiu ce sa mai fac.
Eu asa cum am avut calculatorul imi merge Foarte Bine nu am schimbat nimik la el. De acum 1 Luna sau 2 Saptamani imi merge greu. Am scos Pastila de Bioos in speranta ca isi va reveni. Am Curatat Totul in unitate. Am reinstalat Windows XP SP2/SP3 Windows 7 Ultimate/Professinal. Deci chiar nu imi pot explica ce sa intamplat. Am vrut sa joc un joc Banished cere foarte putine Resurse 512 Ram si placa video de 128 Parche si tot nu imi merge. La Minecraft aloc 1 GB RAM mereu .
Last edited by MrCreeper. on 21 Mar 2014, 16:39, edited 1 time in total.
Reason:T/C - Problema rezolvata! (Next time, sa ai grija la Doble-Post! Poti da edit la ultimul reply lasat in topic si cu asta, eviti aceasta greseala.)