Problema Multiverse

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +2
skill +2
Status: Offline
Registered for: 11 years 10 months
11
Status: Active with:
Still not found anything.
Retired from:
//DEV PLAY
//Co-Owner Simple.
Cont Premium: DanSt3fan

Problema Multiverse Post by DanSt3fan »

Okay.Am instalat pe PLAY multiverse si am facut un hub cu 2 lumi(8 apar in /gc LOL) una SkyBlock si una pt Survival acum chestia tampita este ca atunci cand esti in Survival world si dai /spawn te duce la hub.Aceeasi problema si la SkyBlock.Am cautat si nu am gasit.Ce pot face?
Respect pe: WoophRadu
Mafios_X
Popaia
LeonardoDaVinci
WallE256
Si pe restu, Desigur!
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 11 years 11 months
12
Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi?
Cont Premium: SwampieZaMax

Re: Problema Multiverse Post by max3semne »

Exprimă-te mai bine..
Din cate am inţeles nu merge să dai /spawn că te dă în hub. Probabil a rămas doar setspawn-ul din hub pentru că ultima dată ai pus la hub.
Reinstall MultiVerse sau încearcă în loc de /spawn un warp gen: /setwarp spawn şi si ei să de-a /warp spawn în loc de /spawn....nu inţeleg din ce mi-ai zis prea multe.
Sunt bun la:
PHP
C++
Pascal
XHTML
Scriptol
JavaScript
Photoshop cs5/cs6 si Sony Vegas
Ajut şi la webdesign sau development de servere Mc/MT2/Cs/WoW
Daca aveti nevoie de orice fel de ajutor in aceste domenii IT nu ezitati sa lasati PM

Image[spoiler]ImageImage[/spoiler]
Image
skill +2
skill +2
Registered for: 11 years 10 months
11
Status: Active with:
Still not found anything.
Retired from:
//DEV PLAY
//Co-Owner Simple.
Cont Premium: DanSt3fan

Re: Problema Multiverse Post by DanSt3fan »

Deci pe server este multiverse si am ca lume principala(incarcata de server) hub de unde poti alege daca meri la SkyBlock sau Survival.Noi alegem Survival bunnn ne da in lume si dam home puf ajungem acasa si vreau sa ma duc pana la spawn daca dau /spawn ma duc la hub.Oare daca schimb multiverse cu Multiworld va merge.Dar imi trebuie un inlocuitor pentru Multi-inventories.Acum ai inteles?
EDIT:Am schimbat Multiverse cu multiworld si multiverse-inventories cu multiinv problema rezolvata mersi!
Respect pe: WoophRadu
Mafios_X
Popaia
LeonardoDaVinci
WallE256
Si pe restu, Desigur!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”