Ajutor Server Minecraft Romania !
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 2 months
- 11
Salut Minecraft Romania.
Am descarcat de la voi un server Bukkit Gata facut si as vrea sa schimb cateva chesti. Cum ar fi :
Welcome Minecraft-Romania.com. Vreau sa schimb in Welcome nush cum.
Pe chat la nume imi arata [Minecraft-Romania.com]FirsTBro Vreau sa schimb cu Membru sau altceva.
Set game mode Creative for [Minecraft-Romania.com] FirsTBro Si aici vreau sa modific sa apara altfel.
Etc..
As vrea sa le schimb pe toate astea cu " Minecraft-Romania.com ".
Si mai am o problema.
As vrea la inceput sa imi dea si un Block de protectie daca stiti cum se face va rog spuneti-mi. Multumesc.
Am descarcat de la voi un server Bukkit Gata facut si as vrea sa schimb cateva chesti. Cum ar fi :
Welcome Minecraft-Romania.com. Vreau sa schimb in Welcome nush cum.
Pe chat la nume imi arata [Minecraft-Romania.com]FirsTBro Vreau sa schimb cu Membru sau altceva.
Set game mode Creative for [Minecraft-Romania.com] FirsTBro Si aici vreau sa modific sa apara altfel.
Etc..
As vrea sa le schimb pe toate astea cu " Minecraft-Romania.com ".
Si mai am o problema.
As vrea la inceput sa imi dea si un Block de protectie daca stiti cum se face va rog spuneti-mi. Multumesc.

- BANNED
- Registered for: 11 years 3 months
- 11
Ar trebuii sa configurezi AutchMe si GroupManager ca sa nu mai apara reclama noastra, chiar daca este foarte cinstit sa fie. Incat despre
trebuie sa modifici kiturile din Essentials.As vrea la inceput sa imi dea si un Block de protectie daca stiti cum se face va rog spuneti-mi
- Spoiler | Afiseaza
- skill 0
-
- 11
andrew1058 wrote:Ar trebuii sa configurezi AutchMe si GroupManager ca sa nu mai apara reclama noastra, chiar daca este foarte cinstit sa fie. Incat despretrebuie sa modifici kiturile din Essentials.As vrea la inceput sa imi dea si un Block de protectie daca stiti cum se face va rog spuneti-mi
Prima cu reclama voastra am rezolvato. Dar nu stiu cum fac kiturile din Essentials daca ai putea sa imi dai tu aici un exeplu ceva.
- skill 0
-
- 11
FirsTBro wrote:andrew1058 wrote:Ar trebuii sa configurezi AutchMe si GroupManager ca sa nu mai apara reclama noastra, chiar daca este foarte cinstit sa fie. Incat despretrebuie sa modifici kiturile din Essentials.As vrea la inceput sa imi dea si un Block de protectie daca stiti cum se face va rog spuneti-mi
Prima cu reclama voastra am rezolvato. Dar nu stiu cum fac kiturile din Essentials daca ai putea sa imi dai tu aici un exeplu ceva.
Last edited by MrCreeper. on 28 Feb 2014, 19:29, edited 1 time in total.
Reason: Ai grija la Doble-Post! (+1 warn!)
Reason: Ai grija la Doble-Post! (+1 warn!)
- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
1) Pentru tools găseşti în essentials să configurezi
2) Pentru prefixele cu "minecraft-românia.com" le modifici din groupmanager-world-groups. Acolo vei găsi la fiecare grad o rubrică de prefix. Aici modifici tu.
2) Pentru prefixele cu "minecraft-românia.com" le modifici din groupmanager-world-groups. Acolo vei găsi la fiecare grad o rubrică de prefix. Aici modifici tu.
- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Problema veche, closed .

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii