Pot da un fel de exemple:
# Tipul de persoana pe care o intereseaza numai persoana ei, stiti la ce ma refer? Ii povestesti ceva, el nu asculta de loc, i se rupe de ce zici tu apoi incepe si vorbeste 2 ore despre ce stie sa faca si ce-a realizat si alte chestii, asta devine stresant desi o parte din tine nu te lasa sa-i spui 'ma martalogule, ce-mi spui mie cu ce te speli tu pe cap?'.
# Tipul de persoana orgolioasa
Ma, voi fost vreodata atat de egoisti incat sa nu impartiti o parte din ce aveti cu cel de langa voi el incepand sa se supere si sa zica "Pai tu vezi ceva de la mine bulangiule?", eu cel putin DA, aici intervine si orgoliul, ti se face mila daca pot spune asa incat te oferi sa-i dai intr-un final, raspunsul acelei persoane in momentul ala? NU! Pentru cei ce nu stiu ce e orgoliul un exemplu:
- Spoiler | Afiseaza

Ce putem spune despre ei, mereu putem spune ceva, acei prieteni care la prima vedere iti dau impresia ca veti fi prieteni pe viata si alte chestii de genul asta, totusi intervine ceva, in ultimul moment cand lumea iti devine mai draga langa acel prieten (glume, distractie etc.) atunci te trage in teapa si incepe o perioada, o serie de intamplari 'neobisnuite', aceea fiind ceva gen: "Iesi afara? Nuuuu... invat la Geografie sa iau nota mare" urmatoarea zi urmand sa ia 4. Aici, nu doar pe nimeni faptul ca nu iese afara, ci faptul ca minte de crapa

Eu am vrut sa acopar o mica parte din foarte multele tipuri de persoane cunoscute de toti, va las si pe voi sa completati