Problema urgenta
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 4 months
- 11
De fiecara data cand ies din joc nu ma mai pot loga la /login nu merge parola
Mi se schimba numele de fiecare data in Error am reinstalat de cateva ori si rafacut alte conturi si la fel se intampla.
Dupa ce ies din joc si intru iar imi da eroare de Activex control si imi cere update la launcher si bum nu mai merge
Cand ii dau fullscreen imi ramane ca si cum ar fi maximized gen 800x600
Nu am probleme la drivere,java sau pc prea slab toate astea mi se intampla de cand folosec launcherul de 1.7.2.
Mi se schimba numele de fiecare data in Error am reinstalat de cateva ori si rafacut alte conturi si la fel se intampla.
Dupa ce ies din joc si intru iar imi da eroare de Activex control si imi cere update la launcher si bum nu mai merge
Cand ii dau fullscreen imi ramane ca si cum ar fi maximized gen 800x600
Nu am probleme la drivere,java sau pc prea slab toate astea mi se intampla de cand folosec launcherul de 1.7.2.

- BANNED
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
Doar la 1.7.2 zici? Vezi cu placa video să ai minim versiunea 2.1
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
Ia ultima versiune a launcherului Minecraft-Romania: announces/minecraft-launcher-powered-by ... 23483.html
- full skill
-
- Registered for: 11 years 7 months
- 11
- Status: Dacă citeşti asta, TU şi PRIETENII tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză
- Cont Premium: Cornflak_
E clar ca este de vina ActiveX-ul.
De ce?
Am citit un post de pe forumul oficial al Minecraft-ului unde spuneau clar ca daca descarci Minecraft cu ajutorul lui IE*, automat, programul ActiveX va bloca launcherul. Este, bineinteles, opera Microsoftului, care verifica fiecare particica din partea .config a unui fisier executabil ( .exe ) downloadat. Odata ce gaseste un cod care clar arata ca fisierul a fost luat fara licenta ActiveX il va bloca spre a fi folosit.
IE*= Internet Explorer, browserul oferit impreuna cu sistemul de operare Windows.
De ce?
Am citit un post de pe forumul oficial al Minecraft-ului unde spuneau clar ca daca descarci Minecraft cu ajutorul lui IE*, automat, programul ActiveX va bloca launcherul. Este, bineinteles, opera Microsoftului, care verifica fiecare particica din partea .config a unui fisier executabil ( .exe ) downloadat. Odata ce gaseste un cod care clar arata ca fisierul a fost luat fara licenta ActiveX il va bloca spre a fi folosit.
IE*= Internet Explorer, browserul oferit impreuna cu sistemul de operare Windows.

- Spoiler | Afiseaza
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll
Minecraft: xCennzo, Cornflak_
Terraria: xVladCelTroll
Counter Strike 1.6: Vladminer13
Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]