**▶Nume in jocuri◀**
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll Minecraft: xCennzo, Cornflak_ Terraria: xVladCelTroll Counter Strike 1.6: Vladminer13 Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]
INTERZIS!!! ŞPOILĂR SECRET!!!
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
eroarea http://imageshack.us/photo/my-images/30/dsk.bmp/ mi-o da doar daca bag prea multi GB memorie in mc dar singura problema e ca nu pot juca 1.7.2 intru in launcher dau play si nu imi apare nimic...
+este un mic bug la launcher cand imi pun numele si intru pe servere mi se schimba nickul in "Error"
HELP PLEASE!!!
da daca il las 1024(1GB) care in joc tot 490mb sau cv de genu imi aloca pot sa joc dar nu imi merge 1.7.2 ... nu-mi da nici o eroare nu mi-l deschide si am launcherul updatat
Instaleaza-ti ultima versiune de java si o sa iti mearga!
Sau poate ca nu ai destula memorie pentru minecraft , dezinstaleaza-ti tot ce nu folosesti/nefolositor din calculator si o sa iti mearga!
**▶Nume in jocuri◀**
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll Minecraft: xCennzo, Cornflak_ Terraria: xVladCelTroll Counter Strike 1.6: Vladminer13 Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]
INTERZIS!!! ŞPOILĂR SECRET!!!
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]