Max Payne 3

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

BANNED
BANNED
Status: Offline
Registered for: 11 years 8 months
11

Max Payne 3 Post by DoG »

Image

Recenzie: Grafici exceptionale, poveste frumoasa si o serie de exceptie, care mereu ne ofera o poveste imprevizibila.
Sa inceapa review-ul.

Nu l-am jucat cu atata pasiune, deoarece m-am plictisit de seria Max Payne dupa ce l-am jucat pe 2 in continuu ca sa-l termin si apoi sa-l repet.
Insa da, l-am jucat foarte mult si inca il am pe Steam, pentru doritorii de MultiPlayer.

Max Payne 3 a fost un joc foarte reusit din partea Rockstar Games, imbatabil pentru un shooter din acest gen, daca ma intrebati pe mine. Povestea politistului Max Payne este bazata pe filmul Max Payne, daca nu ma insel.

Graficile explozive, dinamica si mecanismul de joc si-au spus cuvantul in acest joc. Odata realizat, a facut ravagii in lumea jocurilor si a avut o vanzare foarte mare, desi cerintele pentru a-l juca pe PC erau ridicate, asa cum au fost si prevazute.

Cover-ul este foarte realistic si "combo-urile" daca le pot numi asa, la fel, realistice. Stiti voi, partile alea cand ii dati un picior in cap, ii bagati pistolul pe gura si apasati pe tragaci, foarte tare ! Si mai multe astfel de combo-uri pentru a va ajuta in lupta cu inamicul. De asemenea, este imprevizibil, niciodata nu stii cand o sa bubuie cladirea sau decat daca este vreo invazie de inamici.

Story exceptional si continuarea facuta subtil, dar totusi placut.
Merita jucat, dar nu piratat. Este un joc securizat, care nu prea ofera posibilitatea utilizatarii unor cheat-uri, decat acelora sofisticate care necesita stergerea unor fisiere de protectie din joc si bla-bla si vor cauza crash-uri !

Nota grafica: 10.0. Inca imi place grafica si consider ca ar trebui folosita mai frecvent in jocurile 2013.
Nota gameplay: 10.0. Imprevizibil, placut, deloc haotic.
Nota story: 10.0. Fara comentarii, o continuare reusita a Max Payne 2.
Nota finala: 10.0. Ce sa mai, meritele sunt ale Rockstar Games pentru tehnicienii grozavi care-i au.

Trailer:
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”