True Crime New York City

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

BANNED
BANNED
Status: Offline
Registered for: 11 years 8 months
11

True Crime New York City Post by DoG »

Image

Recenzie: True Crime New York City este un joc politist care are si optiunea de open-world, chiar foarte dezvoltata. Open-world-ul va ofera posibilitatea de a va folosi de puterile de politist pentru a da amenzi soferilor, pentru a perchezitiona(frisk) orice ped(ped fiind orice om care se plimba prin mapa) si, daca chiar nu gasiti nimic contra celui perchizitionat si vreti neaparat sa-l bagati la puscarie, aveti optiunea: "Plant evidence". Aceasta optiune va ofera posibilitatea sa puneti evidenta contra respectivului si sa-l arestati.
Acest joc dispune de optiunile:
Frisk a ped.(Perchezitionare)
Plant evidence.(Am explicat mai sus)
Arrest.(Sa arestati pe cineva)
Pit maneveur.(Manevra P.I.T. - sa puneti frana si sa intrati intr-o masina pe care o urmariti)
Pursuit-uri destul de interesante, care se bazeaza foarte mult pe manevra pit si calitatile de sofer.
Puteti fii un politist bun sau unul rau.
In functie de munca depusa, ranking system(sistemul de rank-uri, pentru a avansa in rank) si totodata salariu.

Politistul bun:
-Veti aresta numai oamenii care au ceva ilegal asupra lor sau au comis una/mai multe crime
-Cand gasiti evidente solide(droguri in masini sau chestii de genul), le veti duce la politie pentru a putea fii cercetate(provenienta).

Politistul rau:
-Da amenda la soferi fara motiv.
-Se foloseste de optiunea "plant evidence" pentru a aresta oamenii.
-Foloseste armele foarte des, omorand pe cei care ar trebui decat neutralizati.
-In loc sa traga in picior sau stomac, trage in cap.
-Cand gaseste evidente solide(droguri), le vinde.

Exista si un sistem de puncte, +3 good si +3 bad(in mare parte, decat acestea sunt). Daca castigati puncte "good", inseamna ca sunteti un politist bun, daca pierdeti puncte, adica castigati puncte "bad", inseamna ca deveniti un politist rau.

Jocul este facut in 2006, insa merita jucat. Desi nu ofera o varietate de optiuni cum ofera jocurile noastre si realismul in mare parte este, stiti cum se zice, "la pamant", este un joc superb. Nu exceleaza prin grafici sau varietate, dar prin conceptul unic la vremea aceea !

Storyline-ul se bazeaza foarte mult pe F.B.I si actiunile detectivilor, dar este impresionant. Nu dau detalii, mai bine il terminati voi!

Mi-a placut faptul ca primesti apeluri despre crime prin radio, care sunt un fel de misiuni secundare ce nu corespund cu story-ul principal. Totodata, va puteti plimba prin oras si sa arestati lumea dupa ce i-ati perchezitionat, sa dati amenzi, etc !!

Chiar vi-l sugerez, un joc superb.

Nota grafica: 5.00, avand in vedere ca este facut in 2006 si comparativ cu graficile 2013. Daca compar acest joc cu jocurile facute in 2006, nota este 8.5.
Nota gameplay: 7.5, avand in vedere ca este facut in 2006 si comparativ cu gameplay-ul 2013. Mai aveau de adaugat multe optiuni si in special "full character customization", adica sa puteti sa customizati caracterul dupa preferinte, ceea ce nu prea se poate. Se poate intr-un fel, totusi.
Nota story: 6.5 accord eu, pentru ca ii lipsesc multe chestii si faptul ca este bazat foarte mult pe detectiv si F.B.I, ar fii putut face mult mai mult decat atat, chiar daca este joc politist.
Nota finala: 6,(3) . Daca noi am fii fost acum in 2006 si nu in 2013, nota finala ar fii fost 8.5(aproximativ), insa pentru ca acest joc trebuie comparat cu ce avem noi acum, nota scade sever. Jocul merita incercat macar, eu n-am regretat. Ignorati graficile si in special notele pe care i le-am dat, pentru ca este un joc excelent.

Trailer:

Nota de final: acesta este primul review facut de mine. Puteam face la un joc mai nou, insa tot ce am jucat eu(aproximativ totul) este deja la aceasta sectiune.
Feedback pozitiv si/sau negativ este acceptat numai prin PM !
Sfaturi, de asemenea, prin PM !
Daca moderatorii considera jocul/review-ul prea 'slabe' sa fie incadrate in aceasta sectiune, ii rog foarte frumos sa stearga acest subiect. Multumesc !
Last edited by AleKs_Gaming on 29 Aug 2013, 19:06, edited 2 times in total.
Reason: T/C,cand faci posturi poate te bagi si tu la gameoholic:D
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”