Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Salut Minecraft-Romania, eu sunt Cristi (sau OneGamingPro cum am numele pe youtube) si am o .. problema! Cum fac ca un jucator sa poata sparge copaci si plante intr-o zona protejata cu world guard?
Pai daca te referi la un anumit jucator, scrie [code]/region addmember numeZonaWorldGuard numePlayeri[/code][/color][/b]
Eu vreau sa poata sparge doar plante (copaci, grau, morcovi...)... Am vazut mai demult pe un server asa! Nu pot sa setez ce poti sa spargi la o anumita regiune?
CristiOGP wrote: Eu vreau sa poata sparge doar plante (copaci, grau, morcovi...)... Am vazut mai demult pe un server asa! Nu pot sa setez ce poti sa spargi la o anumita regiune?
Iti trebuie inca un plugin,dar nu imi amintesc numele lui...
CristiOGP wrote: Eu vreau sa poata sparge doar plante (copaci, grau, morcovi...)... Am vazut mai demult pe un server asa! Nu pot sa setez ce poti sa spargi la o anumita regiune?
Iti trebuie inca un plugin,dar nu imi amintesc numele lui...