Update Server

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 7 months
13

Update Server Post by RyPPer »

Ma pregatesc sa imi cumpar si eu sv de minecraft, am mai avut pana acum stiu destul de bine sa il fac. Doar ca nu au aparut pluginurile pentru 1.6.2 si nu inteleg cum unele servere (majoritatea) sunt deja puse pe 1.6.2. De unde au pluginuri? Am vazut ca si serverul lui WoophRadu e pe 1.6.2. Ma puteti ajuta va rog?
Last edited by ProWaf on 24 Jul 2013, 11:22, edited 1 time in total.
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 12 years 9 months
12
Status: Back... kinda.
Cont Premium: WoophRadu

Re: Ajutor Server : Update Server Post by WoophRadu »

Unele pluginuri sunt deja update-ate la 1.6.2. Si majoritatea care nu sunt si au versiune de 1.5.1/1.5.2/1.6.1 merg bine pe 1.6.2. Incearca-le si vezi daca-ti dau erori. Daca nu gasesti un plugin anume, cere pluginul la cerere-plugin/
Image
Image
[ytsig]WoophTheCreeperRO[/ytsig]
Image

Image[url=steam://friends/add/76561198067346802]Image[/url]
Image Image Image
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
Cont Premium: RazvanTheKing

Re: Ajutor Server : Update Server Post by LeonardoDaVinci »

In general, toate pluginurile cu update sunt luate de pe http://plugins.bukkit.org .
Majoritatea pluginurilor care sunt updatate pentru 1.6.1 merg si pe 1.6.2 fara erori (in mare parte).
Daca ai nevoie de ajutor, cauti un plugin sau orice alta problema viziteaza aceasta categorie a forumului : bukkit-romania/
Even now, I still remember the white of the snow of that day
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

Image

Nu raspund la PM-uri. Nu ajut pe privat. Nu sunt sociabil. Nu ma mai puneti la respect, nu-l merit.
skill +3
skill +3
Registered for: 12 years 10 months
12
Status: Busy right now...

Re: Ajutor Server : Update Server Post by Ady. »

Pluginurile pentru 1.6.2 sunt vreo 50% din toate de până acum restu sunt pentru 1.5.2 chiar 1.3.2 , 1.4.7 și așa mai departe, le poți foloși și pe acestea pentru că serverul v-a funcționa cum trebuie fără erori, eu am pluginuri pe serverul meu de 1.2.5 și merge perfect fără nicio eroare.
Dacă vrei neapărat pluginuri pentru 1.6.2 le poți downloada de aici: http://plugins.bukkit.org/ (doar scrii ce plugin ai nevoie)
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”