Nu se vad monstrii!
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
Buna.Am o problema!Nu se vad monstrii pe Minecraft.Asta s-a intamplat abia dupa ce mi-am pus texture packuri pe Minecraft.Cum se poate rezolva?
Last edited by R3Cyrax on 25 Sep 2013, 21:30, edited 2 times in total.
Reason: Titlu schimbat !
Reason: Titlu schimbat !

- full skill
-
- 12
- Status: Happy :)
Uita-te in folderul cu texture packul acela si cauta imaginea cu numele mobului respectiv.Vezi daca merge imaginea
Ma' best frend: Twist.
- skill 0
-
- 12
Toate imaniginile merg dar monstrii nu apar nici pe Sphax PureBD Craft dar nici pe Default Look of Minecraft.
Am cautat in folderul mob toate imaginile si toate merg dar nu apar creeperi,zombie,ghast,enderman,slime si toti monstrii rai.
Am cautat in folderul mob toate imaginile si toate merg dar nu apar creeperi,zombie,ghast,enderman,slime si toti monstrii rai.
- skill +2
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
- Status: I love America!
Pai eu cred ca tu esti pe Peaceful , date pe Easy/Normal/hard daca vrei sa apara monstrii.
Trebuie sa fi mort pentru a intelege eternitatea...
,,Cei care au privilegiul de a sti au datoria de a actiona'' - Albert Einstein
,,Cei care au privilegiul de a sti au datoria de a actiona'' - Albert Einstein
- BANNED
- 12
Cum zice si Arculetz,creaza o noua lume si pune-o pe dificultate medie.Pe scurt,la Game Mode trebuie sa apara Survival sau Hardcore.
Daca nici asa,atunci sterge .minecraft,intra in launcher,bifeaza casuta ForceUpdate si apasa pe Enter Game/Login.
Daca nici asa,atunci sterge .minecraft,intra in launcher,bifeaza casuta ForceUpdate si apasa pe Enter Game/Login.