Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
cum pot sami bag admin / gm pe minecraft ?
Nu stiu cum se cheama mai exact
Si cum pot face ca cineva sa dea /respawn si sal duca intro casa care o voi face eu ! ?
Si cum pot face ca cand intra cineva sa scrie /register parola si dupa /login parola !?
ca sa iti dai admin scrie in consola /op numele tau daca nu mere cu / incearca fara,nu mai stiu sigur,iar pt celelalte iti trebuie pluginuri,cauta pe google.
lavrajeala wrote:ca sa iti dai admin scrie in consola /op numele tau daca nu mere cu / incearca fara,nu mai stiu sigur,iar pt celelalte iti trebuie pluginuri,cauta pe google.
Nu mai spune prostii. Nu poate sa isi dea admin daca nu e din server. /op e ca sa dai la altii sau ca sa ti-l scoti tie ... daca nu e deja admin nu are acces la aceasta comanda !!
lavrajeala wrote:ca sa iti dai admin scrie in consola /op numele tau daca nu mere cu / incearca fara,nu mai stiu sigur,iar pt celelalte iti trebuie pluginuri,cauta pe google.
Nu mai spune prostii. Nu poate sa isi dea admin daca nu e din server. /op e ca sa dai la altii sau ca sa ti-l scoti tie ... daca nu e deja admin nu are acces la aceasta comanda !!
P.S: Am pus eu un pack cu plugin-uri la resurse.
gresesti:))
in consola scri /op Dany96 si gata am op pe sv meu si ca sa scoti admin scri in consola /deop Dany96 sau dak ai op/admin scri direct in chatul jocului op/deop nick