Chat,Categorie noua si Disable Post
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
Salut,vreau sa propun ceva util atat pentru Moderatori in general cat si pentru utilizatorilor.
O prima sugestie ar fi chat-ul pe forum.Am putea socializa unii cu altii mult mai bine,stiu ca am mai propus asta odata,dar e o idee super pe care multe comunitati o au,e "la moda" si ar fi frumos daca am adopta si noi stilul.Daca nu e ok asa,puteti face macar un chat pentru MODERATORI,indiferent de rang[Bukkit Staff,Moderatori Ajutatori,Globali,Super Moderator,Moderator,Admin Servers... Toti sa il poata utiliza].
Alta propunere ar fi sa se faca o categorie destinata desenatorilor,cum e la moderator,in gen #Desenatori.
A treia propunere se refera la posturi,am observat ca serverele au acel Chat Staff,se pun posturi peste posturi,multe sunt Post-Hunt/Off-Topic/Jigniri.Asa ca,daca nu puteti rezolva cu prima propunere[chat-ul] sa dati disable la urmatoarele subcategorii: Staff Only de pe fiecare server,#Moderator ,#Desenatori ,#Bukkit Staff,#Managers .
Eu zic ca in aceste moduri,putem evita goana dupa +1.
Astept PRO/CONTRA,dar argumentati si de ce.
O prima sugestie ar fi chat-ul pe forum.Am putea socializa unii cu altii mult mai bine,stiu ca am mai propus asta odata,dar e o idee super pe care multe comunitati o au,e "la moda" si ar fi frumos daca am adopta si noi stilul.Daca nu e ok asa,puteti face macar un chat pentru MODERATORI,indiferent de rang[Bukkit Staff,Moderatori Ajutatori,Globali,Super Moderator,Moderator,Admin Servers... Toti sa il poata utiliza].
Alta propunere ar fi sa se faca o categorie destinata desenatorilor,cum e la moderator,in gen #Desenatori.
A treia propunere se refera la posturi,am observat ca serverele au acel Chat Staff,se pun posturi peste posturi,multe sunt Post-Hunt/Off-Topic/Jigniri.Asa ca,daca nu puteti rezolva cu prima propunere[chat-ul] sa dati disable la urmatoarele subcategorii: Staff Only de pe fiecare server,#Moderator ,#Desenatori ,#Bukkit Staff,#Managers .
Eu zic ca in aceste moduri,putem evita goana dupa +1.
Astept PRO/CONTRA,dar argumentati si de ce.
Last edited by Equinox on 07 Jul 2013, 01:34, edited 1 time in total.
Reason: Partial Acceptata.
Reason: Partial Acceptata.

- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Prima a fost propusa de 1000 de ori
A doua nu cred ca ar trebui
A treia uhm, ar merge
A doua nu cred ca ar trebui
A treia uhm, ar merge
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
Pentru 1 sunt PRO, dar ar fii multa munca pentru TyreXel, si nu stiu daca merita efortul...
Pentru 3 sunt PRO cu toata gura
Pentru 3 sunt PRO cu toata gura

- Off-Topic :
- Dar, puteti observa o noua categorie!!! manageri-servere/
- BANNED
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
Pentru prima propunere,nu este absolut greu deloc! Chat-ul poate fi activat din ACP[AdministratorControlPanel] .Trebuie doar editate preferintele si permisiunile pentru grupuri.
Nu stiu la ce ai vrut sa te referi cand ai zis de #Managers[acel link] ,nu are nici o legatura cu ce am zis eu la a treia propunere... concluzie esti pro si ai facut dupa Off-Topic.
Nu stiu la ce ai vrut sa te referi cand ai zis de #Managers[acel link] ,nu are nici o legatura cu ce am zis eu la a treia propunere... concluzie esti pro si ai facut dupa Off-Topic.
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Ultimele doua propuneri deja s-au aplicat.
Prima, nu are sens, se va face multa reclama.
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
Da, sunt de acord, dar ma gandesc ca in ACP este ceva de blocat adresele, DNS-urile, IPurile, alea, alea... Cel putin asa ar trebuii. Iar daca nu este, atunci TyreXel chiar va avea de lucru, si nu merita atata bataie de cap... Propun sa se mai astepte pareri pentru prima propunere, iar daca majoritatea sunt negative sa se dea lock.Alexutu11 wrote:Ultimele doua propuneri deja s-au aplicat.
- skill +4
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
- Status: That`s all?
pro pentru chat , pentru a se evita reclama se poate pune un numar de posturi necesare pentru a putea vorbii la chat [la mChat]