Prefix
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
Salut ,la mine pe server arata un prefix cu permissiunile de ex : [Owner] ,[Admin] ..... dar astea nu sunt cele din permissionex .
Last edited by Equinox on 15 Apr 2013, 16:27, edited 1 time in total.
Reason: Poze sterse,reclama.
Reason: Poze sterse,reclama.
Ai primit avertisment pentru reclama in semnatura!

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Si vrei sa afli cum sa faci asta sau care iti este dorinta?
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- skill 0
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
Ai cumva EssentialsGroupManager prin plugine?
- BANNED
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
Problema ta,este din cauza pluginului numit Essentials,nici de cum EssentialsGroupManager.
Pe scurt,intra in config.yml din folder-ul numit "Essentials" si cauta EssentialsChat ,acolo vei avea cateva configuratii pentru chat,stergi {GROUP} si lasi doar {DISPLAYNAME} cu restul.
Asta ar trebuii sa iti rezolve problema.Daca intampini dificultati trimite-mi un PM pe forum si discutam pe mess.
P.S: Trebuie sters la fiecare grup,daca ai setat la Admin stergi si de acolo,daca e la default stergi si la default, s.a.m.d .
Pe scurt,intra in config.yml din folder-ul numit "Essentials" si cauta EssentialsChat ,acolo vei avea cateva configuratii pentru chat,stergi {GROUP} si lasi doar {DISPLAYNAME} cu restul.
Asta ar trebuii sa iti rezolve problema.Daca intampini dificultati trimite-mi un PM pe forum si discutam pe mess.
P.S: Trebuie sters la fiecare grup,daca ai setat la Admin stergi si de acolo,daca e la default stergi si la default, s.a.m.d .