cum fac update la server de la 1.4.7 la 1.5.1?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Mutat la categoria corespunzatoare.
Ai zeci de tutoriale pe forum.Da-i un search.
Ai zeci de tutoriale pe forum.Da-i un search.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Cont Premium: mad_cal1993
Poti downloada server de 1.5.1 de la noi.Click aici
Dar daca doresti sa il updatezi pe al tau urmeaza urmatorii pasi
Downloadeaza CraftBukkit pentru 1.5.1.Click aici pentru download
Stergi fostul fisier CraftBukkit.Il adaugi pe cel downloadat.Dai dublu click pe el.Ca deobicei iti va crea acele fisiere(trebuie sa stergi toate fisierele in afara de foldere,fisierul .bat si server propietes).Dupa ce vei face aceasta server-ul va arata ca inainte doar ca va avea fisiere de 1.5.1.Dupa acea dai click dreapta pe consola si iti va aparea sub open edit.Click acolo.Va aparea ceva de genul:
Eu asa am facute setarile.Daca le ai altfel ti-as recomanda sa stergi tot ce este scris in fisierul .bat(cel cu care deschizi server-ul) si sa copii ce am scris eu mai sus.
Dupa acea dai pe save.Deschizi server-ul si spui daca merge.Daca ai probleme da-mi PM.
Dar daca doresti sa il updatezi pe al tau urmeaza urmatorii pasi
Downloadeaza CraftBukkit pentru 1.5.1.Click aici pentru download
Stergi fostul fisier CraftBukkit.Il adaugi pe cel downloadat.Dai dublu click pe el.Ca deobicei iti va crea acele fisiere(trebuie sa stergi toate fisierele in afara de foldere,fisierul .bat si server propietes).Dupa ce vei face aceasta server-ul va arata ca inainte doar ca va avea fisiere de 1.5.1.Dupa acea dai click dreapta pe consola si iti va aparea sub open edit.Click acolo.Va aparea ceva de genul:
Code: Select all
@ECHO OFF
title Server
Color 17
java -version
timeout/nobreak 3 >NUL
cls
timeout/nobreak 1 >NUL
IF /I "%PROCESSOR_ARCHITECTURE:~-2%"=="64" java -d64 -Xincgc -Xmx2048M -jar "%~craftbukkit-1.5.1-R0.1"
IF /I "%PROCESSOR_ARCHITECTURE:~-2%"=="86" java -Xincgc -Xmx1024M -jar "%~dp0craftbukkit-1.5.1-R0.1.jar"
Dupa acea dai pe save.Deschizi server-ul si spui daca merge.Daca ai probleme da-mi PM.