Nu pot sa imi intre prietenii pe server cu Hamachi
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
Buna!
Am o problema...
Am facut un server de Minecraft cu Hamachi,dar nu poate nimeni sa intre pe el,eu sunt singurul care il pot accesa.Avem aceeasi versiune de Hamachi si de Minecraft,am dat "false" la "Online-mode" si tot nu merge.Am sters serverul si am incercat din nou dar,aceeasi problema,nu poate intra nimeni pe el.
Avem versiunea de Minecraft 1.5.1 si avem texturi diferite.
Am o problema...
Am facut un server de Minecraft cu Hamachi,dar nu poate nimeni sa intre pe el,eu sunt singurul care il pot accesa.Avem aceeasi versiune de Hamachi si de Minecraft,am dat "false" la "Online-mode" si tot nu merge.Am sters serverul si am incercat din nou dar,aceeasi problema,nu poate intra nimeni pe el.
Avem versiunea de Minecraft 1.5.1 si avem texturi diferite.

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Intra in firewall si dezactiveaza-l.S-ar putea sa ai o problema de la conexiune,asta daca folosesti router,asa ca incearca sa dezactivezi firewall-u.Daca nici asa nu merge e o problema de la router sau nu v-ati facut retea,sa va conectacti.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- skill 0
-
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
Cum il dezactivez?LeonardoDaVinci wrote:Intra in firewall si dezactiveaza-l.S-ar putea sa ai o problema de la conexiune,asta daca folosesti router,asa ca incearca sa dezactivezi firewall-u.Daca nici asa nu merge e o problema de la router sau nu v-ati facut retea,sa va conectacti.
- full skill
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
- Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
- Cont Premium: Haerex
Daca tor nu va merge cu firewall iti recomand sa downloadezi sv nostru