constructboy99 wrote:Fara suparare!Dota 2 e gratis pe Steam deci acest Giveaway este cel mai aiurea.Nu castigi nimic.
te rog frumos sa te duci pe steam sa dai la store si dai o cautare scriind dota 2 ... si ai sa vezi ca pretul e de 27,99$ asa ca te rog frumos au ce castiga ...si numai fa afirmati fara a avea o dovada sau fara a sti ce zici mersi mult
Doamne..pe cine crezi ca pacalesti!?Credema am vreo 50000 de steam-uri de Dota 2 si pot avea o infinitate.FIINDCA Dota 2 e GRATIS pe Steam.Poti intreba pe cine vrei tu.
Dota 2 nu e free pe steam..dar sunt key*uri care cei de la dota ti le ofera pe cat de mult timp ai jucat..si sincer te rog sa nu fi nesimtit..daca vrea cineva sa se inscrie la giveway nare decat...tu daca ai de comentat..dute inchidete in camera ta si fa ce vrei akolo mersi mult nu te mai chinui pentru +1 post sa dai reply
Intradevar, Dota 2 nu este FREE, dar Valve da key-uri in prostie pentru acest joc. Si construct, daca ai 50000 de key-uri ce faci cu ele? Te dai "jm3ck@r"?
Dupa cum au zis cei de mai sus, VALVe a trimis un val de Dota 2 Gifts pentru cei care detin deja jocul, pana si eu am avut cred ca vreo 20 gifturi (care nu au valoare). Mai toti utilizatorii de Steam au Dota2 ....
Cat despre Dota 2 de il vezi pe store, gift-ul de il ai tu nu este acelasi cu cel din store, acela este jocul FULL.
Cum Dota2 nu s-a lansat si se afla inca in stadiul BETA, VALVe trimite gifts aiurea, dar odata ce se va lansa jocul, toti cei ce detin aceste gifturi/jocul activat pe steam or sa-l aibe retras din cont, in cazul in care Dota 2 nu va fi Free2Play. Doar cei care au cumparat jocul vor avea in continuare gifturile si jocul in inventar, acum depinde de VALVe.
Sper ca v-am lamurit pe toti, inclusiv pe OP.
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.