Reclama
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 6 months
- 12
M-am gandit sa facem o reclama la comunitate.Eu sa fac niste biletele cu comunitatea minecraft romania si sa le scoatem la imprimanta si sa le impartim pe strada in bucuresti si unde locuiti voi.Asa putem avea mai multi playeri in comunitate si totodata mai cunoscut.Daca mafios este de acord cu parerea mea voi fi onorat sa fac biletelele.
Astept pareri PRO/CONTRA!
Astept pareri PRO/CONTRA!

- full skill
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: TERRARIA FTW! ^^
Sincer si eu sunt PRO.
Dar sa vedem
Si pe poza sa scrie by 'nickname'
Dar sa vedem

Si pe poza sa scrie by 'nickname'

[/spoiler]
Click here => http://adf.ly/Ig6gn
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: xConstructboy99
Cea mai tare idee!PRO!

- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Cam ciudata ideea. Nu multi facem asta, si ar fi ciudat sa te duci la o "mamaie" si sa ii dai asta. Oricum PRO
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Ganditi-va putin, dar sincer, e o sansa de 1 la 100% ca cel ce primeste biletul sa aiba calculator si/sau sa faca asta, deci ar fi o risipa de bani, dar daca vreti sa ajuta-ti cu adevarat puteti sa comandati un tricou cu Minecraft-Romania.Com si sa il purtati ziua (primavara/vara).
- skill +4
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
Am mai incercat si eu asa ceva, crede-ma sa pun afise la propiul server de counter strike, dar in cateva zile o sa le rupa handicapati care nu au ce face, si cu ce sa se stearga la ..., ce-a mai buna idee e ca in scoala ta sa le spui prietenilor sau sa te duci la licee sau ceva de genu, dar pun pariu ca o sa te ia toti "jmekeri" pe post de fraier si o sa-ti dea cu "jet"....Pro totusi, sa vedem daca orasul tau este mai civilizat.