Putin ajutor aci' la IWANTGIRLS.

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 3 months
12

Putin ajutor aci' la IWANTGIRLS. Post by IWANTGIRLS »

Am o problema cu fps-ul in minecraft,de 3 zile tot face fite,am incercat diferite metode..
P.S. Am optifine instalat..:) Am setarile normale cu care jucam si in urma cu 3 zile..si nu stiu ce a patit cum intru in minecraft,aleg o lume sa ma joc si intra mai greoi,si tot am 20-29,daca ma uit in cer am si 30 si ceva de fps..normal trebuia sa am 40-50 fps si daca ma uit in cer trebuia sa am si 70 fps..nu stiu ce are ! va rog daca puteti sa ma ajutati,nu ezitati !
Administrator
Administrator
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Putin ajutor aci' la IWANTGIRLS. Post by Popaia »

Poate ai umblat pe la setari si ai modificat ceva care are cerinte hardware mai mari.
Dai un force update sau sterge minecraft.jar si pune iara optifine.

Ar fi fost bine daca ne-ai fi spus si cum ai incercat tu sa rezolvi problema ca sa ne putem gandi la alte variante de rezolvare. :P
UPDATE : IMPORTANT Sedinta Staff Fun.Minecraft-Romania.Com : post88528.html#p88528
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html
Image
Nume in JOC: Popaia
skill 0
skill 0
12

Re: Putin ajutor aci' la IWANTGIRLS. Post by IWANTGIRLS »

Nu frate,degeaba am incercat asta..am si reinstalat java si degeaba,am dat la setarile cele mai bune ptr fps si tot la fel,ce naiba are..ca de umblat in setari,sa schimb sau sa pun altceva pentru a imi merge mai greu,n-am umblat,mai ales ca la optifine e o setare care pune totul la fel cum era ;) Gandeste-te putin. :)
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years
13

Re: Putin ajutor aci' la IWANTGIRLS. Post by Twist. »

Ai instalat de curand un program care necesita multa memorie si ti-ar putea afecta viteza PC-ului?
Poate ai instalat multe programe, majoritatea aiurea, care sunt modificarile pe care le-ai facut PC-ului inainte sa iti mearga greu minecraft?
skill 0
skill 0
12

Re: Putin ajutor aci' la IWANTGIRLS. Post by IWANTGIRLS »

Nu e din cauza la programe,stiu bine..cel mai mult "mananca" Yahoo! Messenger din memorie,dar si daca ies din el,tot asa face..oricum o sa-mi reinstalez windowsul si o sa-mi mai pui memorie ram,procesor nou,placa video,etc :)
Multumesc ptr ajutor.
:DD
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”