Am un server si nu stiu cum sa pun protectie.
Va rog frumos sa ma ajutati!
Cum pun protectie?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
Uite aici ia server-ul acesta productie/server-minecraft-gata-facut-c ... t2833.html are plugin-ul PreciousStones - pluginul cu care poti proteja o constructie! ( cu emerald se pune protectia,item id 133 ).
Dupa ce ai configurat server-ul scrie /ps si acolo ai o lista plina cu comenzi de la PreciousStones si dai /ps on si /ps enable dupa pui protectia de emerald,unde vrei tu si dai /ps visualize ,ca sa dai allow la cineva pe protectia ta dai /ps allow <nume> ( fara "<" ">" ).
Pentru mai multe informatii citeste aici: http://wiki.sacredlabyrinth.net/index.p ... d_Commands
Daca am ajutat apasa pe Multumesc!
Dupa ce ai configurat server-ul scrie /ps si acolo ai o lista plina cu comenzi de la PreciousStones si dai /ps on si /ps enable dupa pui protectia de emerald,unde vrei tu si dai /ps visualize ,ca sa dai allow la cineva pe protectia ta dai /ps allow <nume> ( fara "<" ">" ).
Pentru mai multe informatii citeste aici: http://wiki.sacredlabyrinth.net/index.p ... d_Commands
Daca am ajutat apasa pe Multumesc!
Vreo problema?
Contacteaza-ma printr-un PM.
Nu uita sa citesti:anunturi/regulament-t104.html
Incalcare regulamentului va duce la SANCTIONARE!
Respecta orice User/Moderator/Admin!

Contacteaza-ma printr-un PM.
Nu uita sa citesti:anunturi/regulament-t104.html
Incalcare regulamentului va duce la SANCTIONARE!
Respecta orice User/Moderator/Admin!

- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years
- 13
Daca e vorba de pus protectie in joc, cu cub de emerald sau diamant, daca e vorba despre plugin , cu ajutorul pluginului Precious Stone (il descarci dand click pe Precious Stone) , pe care il instalezi bagandul in folderul plugins. Daca mai e ceva ce nu ai inteleg, revino cu un reply.